Kickstarter - boardgameovi

Diskusije vezane uz igre s raznih crowdfunding platformi (Kickstarter, Indiegogo...)

Moderator/ica: sadistiko

Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1157 puta
 pohvaljen: 1606 puta
Kontakt:

Re: Kickstarter - boardgameovi

Post Postao/la Shich »

Slažem se da je čudno, ali ako se uzme u obzir da Jamey Stegmaier ima puno iskustva sa Kickstarter kampanjama (napisao je čak i knjigu), čovjek očito zna što radi.

Kampanja je itekako dobro isplanirana i cijeli smisao je da na kraju u igri završe samo provjerene stvari koje će zadržati sve strane zadovoljnima i zainteresiranima do samog kraja. Vjerujem da će na kraju svi ciljevi biti ispunjeni jer su s tim ciljem i postavljeni.

Mogli su ići uobičajenim putem i sad bi već većina ciljeva bilja otključana, ali onda bi granica za otključavanje idućeg cilja bila puno veća od 25k i to bi kampanju učinilo dosadnom već nakon prvih par dana. :)
Lourdin
Reactions:
Ima zahvala: 220 puta
 pohvaljen: 88 puta

Post Postao/la Lourdin »

Ma jasno mi je za čovjeka. Znam kakvu reputaciju i iskustvo ima.
I uglavnom je on taj što je donosio razne novosti i zanimljive načine privlačenja financija u svoje kampanje.
Samo mi je ovaj novi način malo čudan. No tko zna, ako se na kraju pokaže uspješnim. svi će ga opet dizati u nebesa i dobit će još veću silu vjernih sljedbenika :D

No samo sam htio malo potaknuti raspravu i vidjeti što ljudi općenito misle :) Meni je svakako veoma čudno, no možda ja nisam dovoljno napredan, te nemam dovoljno otvoren um :mrgreen:

I ja sam za da u igru ulaze samo dovoljno provjerene stvari, a ne obećavati brda i doline. Zato sam i naglasio da što se mene tiče, mogao je čovjek reći "ovo smo testirali, ovo ide u igru za toliko i toliko novaca, jednom kada se dostigne krajnji cilj, slijede samo dodatne zahvale svima i nema više stretch goalova" ( barem ne nekih značajnih za gameplay). No neki tipa, HD wallpaper ili tome slično bi se dalo izvest, ako baš ljudi zahtijevaju još SG.

Ne znam..vidjet ćemo za 20tak dana. Možda je ovo novi trend koji će se vrlo brzo raširiti :mrgreen:
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Očigledno neće postati novi trend. :) Jamie je odustao od svoje ideje i vratio se na sigurne strech goals.
Lourdin
Reactions:

Post Postao/la Lourdin »

Shich je napisao/la:Očigledno neće postati novi trend. :) Jamie je odustao od svoje ideje i vratio se na sigurne strech goals.
Da, vidio sam :) Jesi možda uhvatio negdje objašnjenje službeno ako ga je uopće ponudio (neda mi se sad gledat kroz sve komentare...hm..možda u updateu slijedećem bude).
Sigurno je sad negdje razočaran i baš me zanima što će reći o svemu tome.
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Post Postao/la Broloski »

U updateu piše da je sve po starom, jedan goal svaki dan. O ćemu vi pričate?
Shich
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Shich »

Ispod update-a postoje komentar uključujući Jamie-eve odgovore. ;)
joezg
Reactions:
Ima zahvala: 24 puta
 pohvaljen: 201 put
Kontakt:

Post Postao/la joezg »

Broloski je napisao/la:U updateu piše da je sve po starom, jedan goal svaki dan. O ćemu vi pričate?
...ali na stretch goalovima je vidljiva promjena. Sutra ćemo saznati detalje u novom updateu. (Da ne čitamo po komentarima.)
Yield
Reactions:
Ima zahvala: 2 puta
 pohvaljen: 11 puta
Kontakt:

Post Postao/la Yield »

Ekipa jel planira netko uzimati Scythe preko kickstartera, pa da podjelimo shipping?
Lourdin
Reactions:

Post Postao/la Lourdin »

Ja svakako jer je već pledgano :)
Broloski
Reactions:
Ima zahvala: 52 puta
 pohvaljen: 197 puta
Kontakt:

Post Postao/la Broloski »

Ja i frend uzimamo Scythe pa imamo mjesta za još jednu osobu radi minimizacije shippinga
Zaključano

Natrag na “Crowdfunding igre”