Preporuka igara za početnika
Re: Preporuka igara za početnika
Evo kupio sam 2 igre i puzle hehe. Ovako uzeo sam Ubongo narančasta kutija i Scrabble za "odrasle"
još ih nisam igrao ali svakako javim dojmove ovdje
još ih nisam igrao ali svakako javim dojmove ovdje
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
Ubongo je zabavan i brz, imamo ga i ovdje.... http://igranje.hr/igre/ubongo 
Više je igra vještine nego strategije, ali svakako će vam pružiti sate zabave. Scrabble je klasik, pa o tome ne treba nešto specijalno govoriti

Više je igra vještine nego strategije, ali svakako će vam pružiti sate zabave. Scrabble je klasik, pa o tome ne treba nešto specijalno govoriti

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
uh odigro sam jednu partija ubonga- draga me je dotukla. hehehe..
stvarno je zabavno igrat i odusevljen sam igrom, mislim da cu svaki mjesec si priustit jednu novu igru, stvarno se dobro osjecam kada odigram nesto skupa sa boljom polovicom i vrijeme ode ko blesavo..
samo jos nisam siguran u jedno da li sad okrecem kada se baci kockica ili sat okrecemo kada se skupe elementi.
stvarno je zabavno igrat i odusevljen sam igrom, mislim da cu svaki mjesec si priustit jednu novu igru, stvarno se dobro osjecam kada odigram nesto skupa sa boljom polovicom i vrijeme ode ko blesavo..
samo jos nisam siguran u jedno da li sad okrecem kada se baci kockica ili sat okrecemo kada se skupe elementi.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Oooo da, vidim da si ulovio bit igranja. Osjećaj je neopisiv!
Vjeruj nam, sa svakom novvom igrom dolazi novo oduševljenje! Mašta autora igara zaista je beskonačna.
Sat se okreće u isto vrijeme sa bacanjem kockice, a za vrijeme trajanja sata treba složiti svoj lik, odlučiti se na traci i eventualno pomaknuti pijuna i uzeti svoja dva kristala. Sve to treba složiti dok vrijeme ne istekne

Sat se okreće u isto vrijeme sa bacanjem kockice, a za vrijeme trajanja sata treba složiti svoj lik, odlučiti se na traci i eventualno pomaknuti pijuna i uzeti svoja dva kristala. Sve to treba složiti dok vrijeme ne istekne

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Hm probao Scrabble takoder, ali neke stvari me muce..
npr da li se moram nadovezivat na svaku rijec ili moze biti i razmaka izmedu rijeci ako ih slazemo vodoravno.
Znam da se na okomite uvijek moramo nadovezivat.
Ali nigdje bas tocno ne pise da li se smije stavljat razmak izmedu rijeci u jednom redu vodoravno.
npr slika ovdje. http://uploads.neatorama.com/wp-content ... rabble.jpg
Takoder mi jos jedna stvar nije jasna, npr prvi krece slagt i jedno slovo mu mora biti u centru, slijedeci slaze kako? lijevo od njega?
npr da li se moram nadovezivat na svaku rijec ili moze biti i razmaka izmedu rijeci ako ih slazemo vodoravno.
Znam da se na okomite uvijek moramo nadovezivat.
Ali nigdje bas tocno ne pise da li se smije stavljat razmak izmedu rijeci u jednom redu vodoravno.
npr slika ovdje. http://uploads.neatorama.com/wp-content ... rabble.jpg
Takoder mi jos jedna stvar nije jasna, npr prvi krece slagt i jedno slovo mu mora biti u centru, slijedeci slaze kako? lijevo od njega?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
ubi me sad...
moram pogledati pravila, dugo ovo nisam igrao....
EDIT:
ali, ako si u nedoumici uvijek mozes uvesti kucna pravila

EDIT:
ali, ako si u nedoumici uvijek mozes uvesti kucna pravila

naletio sam jucer u mulleru, na igru mister x, pa što to nije scotland yard? na kutije pise od 2-6 igraca, znam da je origigi scotland yard od 3-6 igraca
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
da, Mister X je vrlo slična igra Scotland Yardu, no ima nekih sitnih razlika....
to cu uzet slijedeci mjesec ondagrof je napisao/la:da, Mister X je vrlo slična igra Scotland Yardu, no ima nekih sitnih razlika....

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Uzmi si onda radije Qwirkle (igra je dobila nagradu ove godine u rangu obiteljskih igara).mNik je napisao/la:to cu uzet slijedeci mjesec ondagrof je napisao/la:da, Mister X je vrlo slična igra Scotland Yardu, no ima nekih sitnih razlika....
Ako ti se dopao Ubongo, Qwirkle će ti se sigurno dopasti jer je jednostavan, a imaš kaj razmišljati