dugi je napisao/la:Darkseid je napisao/la:dugi je napisao/la:Sorry, kaj gnjavim, ali sto je s points de fidélité?
To su ti Loyalty Bodovi.
Za svaku narudžbu kaj se radi se dobivaju bodovi koji se mogu pretvoriti u voucher.
Uglavnom je cca ako imaš 200eura to ti da oko 180 do 200 LB ( loyalty bodova)
Konverzija je 10 LB = 1 euro
Znači u 200 eura narudžbe osoba koja naručuje ima voucher od cca 20eura. Voucheri se stackaju i mogu se iskoristiti za jeftinije kupnje.
Hvala na besprijekorno izdašnom objašnjenju.
Ali pitanje nije bilo sto su to points de fidélité, nego sto je s ostvarenim bodovima od zajedničke kupnje?
Aha dakle points de fidelite se prevode loyalty points, zato sam zujao u tvoje pitanje. Ja koristim englesku stranicu i meni pise loyalty points.
Loyalty pointse ja iskoristim kada je narudžba dovoljno velika da se to može. Ne nudim udjele svima iz nekoliko razloga:
-ja večinom napunim narudžbe na silu, čisto da se narudžbe mogu napraviti i ljudi dobiti igre, često uzimajući igre koje mi nisu neki veliki prioritet. Također, 1/4 do 1/2 narudžba su igre za mene.
-na ovaj način narudžbe idu jako često. Darkseid i još netko prije su radili narudžbe sa podjelom loyaltyia i to je išlo jako irregularno (jednom u dva mjeseca), jer jednostavno je em teško kordinirati s tolikom količinom ljudi, em ljudi nemaju toliko novaca/želja poput mene, em dosta mojih privatnih poznanika uskače u narudžbe.
-provođenje narudžba je nemali posao. Kordinirati sa svima oko dostave (bilo u zagrebu, bilo tiskom ili poštom) dogovoranja po forumu/uživo, preporuke, provjeravanja kad je što in stock oduzimaju iznenađujuće puno vremena.
Iz svih ovih razloga čini mi se da je ok ovako kako stvari sada rade. Svi koji naručuju dobivaju igre jako brzo, po super cijenama i besplatnim shippingom, te često. Ako bilo tko smatra da nisam fer, naravno ne mora uzimati igre s nama. Nekoliko puta je ovdje osvanula narudžba od strane ljudi koji su nudili djeljenje pointsa i možete se njima pridružiti. Ako samo želite igre po super cijenama i to ovako često, javiti će te se meni, ful jednostavno