Preporuka igara za početnika
Re: Preporuka igara za početnika
Da da imao sam ga u rukama i dvoumio sam se, ima jedna igra u mulleru zove se Genius tako nesto na njemackom jeziku isto me se onako na prvu dojmila.. vidjet cu jos dobro imam vremena se sada zabavljat sa ove 2 igre pa onda idemo u laganu ofenzivu i skupljanje neke svoje kolekcije
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2446 puta
- Kontakt:
Genius ti je Ingenious (mi imamo putnu verziju na stranicama, ali stvar je ista). To jetakođer dobra logička igra za koju imamo i Hr pravila pa si je možeš proučiti i prije nego je kupišmNik je napisao/la:Da da imao sam ga u rukama i dvoumio sam se, ima jedna igra u mulleru zove se Genius tako nesto na njemackom jeziku isto me se onako na prvu dojmila.. vidjet cu jos dobro imam vremena se sada zabavljat sa ove 2 igre pa onda idemo u laganu ofenzivu i skupljanje neke svoje kolekcije

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
mNik je napisao/la:ne ne, radi se tocno o ovome..
http://boardgamegeek.com/boardgame/40830/genial-spezial
Aha! No, radi se o varijanti na temu Ingeniousa.... origigi Ingenious imaš u Algoritmu....
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- CoxUT
- Reactions:
- Ima zahvala: 20 puta
- pohvaljen: 10 puta
- Kontakt:
Kako se blizi jesen vise ce se i igrati tako da razmisljam o nabavci nove igre. Uzeo bih "worker placement" igru jer takvu jos nemam. Sto bi mi preporucili vise, Village ili Stone Age? Ekipa s kojom igram nisu hardcore igraci. 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Caylus, Village, Stone Age
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
Village je malo kompleksniji, ali nije težak za naučiti.
Stone age nisam igrao toliko puta, ali mi se čini dosta laganijim štivom.. Čak sam stekao dojam da bi mi nakon 10 ak igranja mogao dosadit..
(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
Stone age nisam igrao toliko puta, ali mi se čini dosta laganijim štivom.. Čak sam stekao dojam da bi mi nakon 10 ak igranja mogao dosadit..
(Ovo sam napisao na svom smartfonu vozeći auto. ne pokušavajte to kod kuće!)
- CoxUT
- Reactions:
- Kontakt:
Moze misljenje nekog tko je igrao StoneAge i Village o ovome? Da li dosade brzo?buraz je napisao/la: Stone age nisam igrao toliko puta, ali mi se čini dosta laganijim štivom.. Čak sam stekao dojam da bi mi nakon 10 ak igranja mogao dosadit..
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Village ne dosadi!
Village ima toliko opcija za razvoj igre + balansiranje s vremenom jer ti umiru i rađaju se članovi obitelji.
Fina i prilično reigriva igra. Za Village postoji i proširenje s pivovarom koja dodaje i mogućnost 5. igrača.
Imaš i prijevod pravila za Village kod nas na stranicama
Village ima toliko opcija za razvoj igre + balansiranje s vremenom jer ti umiru i rađaju se članovi obitelji.
Fina i prilično reigriva igra. Za Village postoji i proširenje s pivovarom koja dodaje i mogućnost 5. igrača.

- CoxUT
- Reactions:
- Kontakt:
Odlicno. Kako vidim Village je i jeftiniji. Znam za pravila, skinio. Thxgrof je napisao/la:Village ne dosadi!