Shich je napisao/la:Dakle i ti si jedan do 50% forumasa koji nabavljaju doticnu igru.
Dugo nisam kupio neku igru izvan onih uobičajenih od mojeg interesa,pa nekako me ponukalo da dam osvrt na komponente i i rulbuk.Vlasnicima prvog i drugog izdanja ništa od toga neće biti novo,a onima koji razmišljaju o kupovini dati će jedan podatak više.
Kupovina je više bila potaknuta velikom skupinom wargejmera na bgg koji su i meni skrenuli pažnju na Drakulj,a znamo kuda ide mali Mujo...međutim tu je i donekle kompleksan rulbuk,što je već jasno po komentarima na bgg,ali dodaje jednu posebnu dubinu igri.
Cijenom jednog solidnog wargejma korisnik ovdje neće dobiti jednaku kvalitetu u pakiranju;niti samo pakiranje ne ide u rang onih visoke kvalitete.To kompenzira izuzetno lijepim art workom karata i mapom točno pogođenih boja kako bi ishodilo određenu emociju,pa na prvo otvaranje mape negdje u daljini anksioznost u najavi,sa stalnim osjećajem nelagode.
Da čitatelje ne bi zbunio ovakav opis,zahvaljujući poznaniku grafičaru,ova priča sa bojama i vezanim emocijama stalna je tema u tim krugovima te imaju i natjecanja na globalnoj razini pa sam i ja nešto pohvatao dok sam slušao na kavi te priče i klimao glavom kao da razumijem.
...kako god bilo,tu dolazimo do karata koje su vrlo tanke,nešto deblje od cigar papira..dobro malo pretjerano ali zaštitna folija biti će potrebna da ih čuva od savijanja.

Uzevši u obzir i rulbuk koji ponekada podsjeća na exception da brojiš do dva samo ako napreduješ prema četiri u suportnom ne,vjerojatno će ostaviti nekoga u nedoumici ali zasigurno neće ostaviti mirnim nikoga

Unotač svim dobrim i lošim stranama,i igri koja je doživjela toliko re-izdanja te spada u one sve rijeđe kultne naslove koji
još uvijek pokušavaju napraviti odmak od pukog skupljanja bodova plivajući na površini teme;što drugo neko preporučiti.