Neki dan sam od jednog našeg igrača (Luke Kuhara), koji je već pisao na portalu dobio vrlo simpatičan i duhoviti članak o njegovim promišljanjima o igranju i igrama.
Kako je članak čisto kolumnistički, počeo sam promišljati o otvaranju kolumne na web stranicama, kako bi se takvi članci dodatno istaknuli.
Ideja o nazivu kolumne - Igropis je Lukina, a meni se odmah dopala, no kako bih želio da tamo ne piše samo Luka nego i ostalo igraće pučanstvo pitam ovdašnju kreativnu ewkipu oko ove ideje i ima li još interesenata za pisanje u ovoj kolumni?
To bi trebali biti tekstovi ovog tipa:
http://igranje.hr/osvrti/drustvene-igre ... -zajednice
Kolumna Igropis
Moderator/ica: sadistiko
Pravila foruma
Slanje članaka na portal udruge
Svoje članke šaljite nam putem obrasca na naše stranice
Slanje članaka na portal udruge
Svoje članke šaljite nam putem obrasca na naše stranice
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Kolumna Igropis
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Re: Kolumna Igropis
Ova tema mi se nekako provukla kroz radar pa ju prije nisam uočio.
Definitivno bih nastavio s pisanjem recenzija i kolumni vezano za igre da ionako nemam previše posla oko pisanja izvještaja sa sve više i više događaja na koje idemo. But I'll be backh kak bi reko Terminator
.
Definitivno bih nastavio s pisanjem recenzija i kolumni vezano za igre da ionako nemam previše posla oko pisanja izvještaja sa sve više i više događaja na koje idemo. But I'll be backh kak bi reko Terminator

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon