Tu se potpuno slažem kolega, zasrali su igru tom randomizacijom. Nisam inače fan prevelikog faktora sreće a u GoT-u je to čisto wrong. Al griješiš da skraćuje vrijeme odluke, još ga produžuje jer ljudi još računaju sa šansama za modifier od -3 do +3.Gordan je napisao/la: OMG ma kakvo random izvlačenjeVidim da neću nikad ni zaigrat drugu ediciju ako je tako
Istina je da će se tako skratit vrime koje je išlo na odlučivanje šta odigrat i "riskirat ili ne" mozganje, al goddamn, onda je to skroz druga igra. U prvoj ediciji je jedini random efekt bija shuffle deckova koji je određiva mustering / supply / ono treće za kupit lovu. Šta je isto moglo masu utjecat, al je nekako bilo realno.
Tako je to sa ženama, one su uvijek faktor nestabilnosti i uvijek zahtijevaju finu diplomaciju, ako ne i mito, za postizanje konsenzusa...WinkDickerson je napisao/la: Može. Eventualni faktor nestabilnosti je ako sam u društvu svoje družice, u kojem slučaju će biti nužno postići dodatne konsenzuse.

E pa druže onda ne znaš šta propuštaš ! Nijedan pravi geek worth his salt nije prošao bez toga ! Trebaš nekad to isprobati (preporučujem edition 3.5) ako nađeš pravu ekipu (sve je u ekipi) i vremena. Problem je što većina ljudi nakon srednje ne nalazi vremena za takve redovite i vremenski zahtjevne hobije.WinkDickerson je napisao/la:Nikada nisam bio član te stranke.Enkidu je napisao/la:Btw, jesi ti ikad bio D&D-ovac (nije da nudim D&D trenutačno nego se samo raspitujem) ?
WinkDickerson je napisao/la: To random izvlačenje je opcionalna opcija

Zar opcija može biti opcionalna ? Daj ti to meni malo pojasni, pošto si očigledno stručnjak za politiku, to mi zvuči kao neka fina distinkcija (da ne kažem bullshit) kakve samo političari izmišljaju i razumiju...

Uz dovoljno dobru rakiju sve je moguće. Preporučam šljivovicu, omiljeni napitak dobrog starog poljara Lijana.Gordan je napisao/la:Može Dracula, a ni drugo nije isključeno (pogotovo ako neko ponese dobru rakiju)
A onaj stari mlinar iz Mačka Toše je ako se ne varam zajedno sa krčmarom krenuo i mjesec skidati s neba inspiriran šljivovicom. Tako da uz šljivovicu je sve moguće.