Buraz da ti razvedrim obraz ubili se zato Slavica i ja s kupovinama ovaj mjesec u Carti

. Kupili jednu igru za frendovu promociju te tri velike dugo željene ekspanzije za nas

. Koristili naravno bonove od volontiranja s 30% popusta, čime su cijene igara bile i više nego povoljne. Stoga apeliram ovim putem na sve kojima je cijena problem da se uključe u volontiranje, zarade si kupone i kupe po iznimno povoljnim cijenama igre koje bi željeli. Naravno ako ih ima, a to je drugi problem. Carta Magica ima nažalost jako nepouzdanog i lošeg nabavljača od kojeg mogu uzeti samo ono što im on ponudi. Ne znam zašto i dalje onda surađuju u takvim lošim uvjetima, no po nekoj zdravoj logici to je sigurno zato jer nemaju drugog izbora. I naravno da se ljudi zbog toga ne bi smjeli ograničavati i čekati mjesecima dok igru napokon ne uspiju dobaviti u dućanu. Svatko bi jasno trebao kupovati kako mu je najpovoljnije i najbrže da dođe do naslova koji ga zanima. Meni je OK recimo ići do nekih 50kn razlike ako moram birati između kupovine u Carti i narudžbe izvana. Istina teška su vremena i svaka kuna se gleda, ali za tih 50kn više manje neću propasti ako mogu time pomoći svojem lokalnom dućanu čiju ekipu poznajem i znam da su OK i dobri ljudi, koji na koncu i žive od nas.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon