Ako ti dosadi Robinson slobodno mi se javiDeda je napisao/la:ovo bi bila moja kolekcija, za sad. to je sve kupljeno u zadnjih cca 7 mjeseci. Zadnja kupovina su bili Neanderthal i Timber Peak.

Ako ti dosadi Robinson slobodno mi se javiDeda je napisao/la:ovo bi bila moja kolekcija, za sad. to je sve kupljeno u zadnjih cca 7 mjeseci. Zadnja kupovina su bili Neanderthal i Timber Peak.
Pa rekao bih da se ima što pošteno igrati u tih godinu danaMarijan je napisao/la:Ma to je nakon pola godine ne kupovanja. Sada sam odlučio ne kupovati ništa kojih godinu dana, evo još mi je samo stigla ekspanzija za Terru u ovoj slici od Broloskog i to je to.
Vidim da je netko isto veliki ljubitelj horor zombie filmovaDeda je napisao/la:ovo bi bila moja kolekcija, za sad. to je sve kupljeno u zadnjih cca 7 mjeseci. Zadnja kupovina su bili Neanderthal i Timber Peak.
moglo bi se reći, daValsim je napisao/la:Vidim da je netko isto veliki ljubitelj horor zombie filmova.
To je expanzija... GMT, dodje u vrecici...stoka je napisao/la:Kakvo je ovo izdanje?
Dobro to je sad in reći, kad se na bgg snebivaju kako je rulebook nikakav. I je, nikakav je - no kad lijepo sjedneš pa ga pročitaš, jasan je ko sunce. To je worker placement sa eventima i hendlanjem tableaua. Dakle ne toliko različit sistem od Caverne ili Puerto Rica. Jako na svoju stranu doduše, ali tko zna njih vrlo brzo će se snaći i u ovome.Deda je napisao/la: Neanderthal još nisam uspio zaigrat kako spada. Rulebook je UŽASAN.