Pa od zupija nisu rabljene nego nove, on mi totalno ide pod online prodaju.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
[Anketa] % kupljenih igara online
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Re: [Anketa] % kupljenih igara online
Zupi je siva zona ankete. Ako bismo se drzali pravila, sve igre koje su kupljene kod njega od kolovoza 2015. spadaju u online, a sve prije toga spadaju u oglasnik.Arty je napisao/la:Pa od zupija nisu rabljene nego nove, on mi totalno ide pod online prodaju.
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Onda ću morati ponovo izračunati postotak zbog zupija (mislim da će pasti ispod polovice pa i na dobru četvrtinu). Btw, ja ostale kupnje preko foruma i nisam računao kao online.
No bez obzira na novi postotak, mislim da sam dosegao plafon sa kupnjama u trgovinama s obzirom na ponudu, i sve ostalo sam mislio nabavljati online te eventualno preko oglasa.
No bez obzira na novi postotak, mislim da sam dosegao plafon sa kupnjama u trgovinama s obzirom na ponudu, i sve ostalo sam mislio nabavljati online te eventualno preko oglasa.
- Schism
- Reactions:
- Ima zahvala: 11 puta
- pohvaljen: 26 puta
- Kontakt:
Ne razumijem tocno cemu cjepidlacenje izmedju foruma i online kupovine. Mislim da je srz ankete da li ljudi vise kupuju a) tako da otidju u ducan (FLGS) i tamo na licu mjesta izaberu i kupe igru, ili b) nadju igru na forumu, oglasniku, webu od retailera, kickstarteru itd. plate i dobiju postom, dostavi im frend koji zivi blize pa ima jeftiniju postarinu i slicno.
Zadnja izmjena: Schism, dana/u 21 pro 2015, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1605 puta
- Kontakt:
Neka mado sam kaze sto je htio postici sa anketom. Ja samo kazem buduci da je anketa potaknuta pricom o Asmodeeu, da ljudi vode racuna sto trpaju u sto.