Magic the Gathering - Duels of Planeswalkers 2012
Magic the Gathering - Duels of Planeswalkers 2012
ako netko slučajno igra pa bi mogli baciti koji gejm (doduše online)? ja sam nov u ovome, ali nema veze 

Re: Magic the Gathering - Duels of Planeswalkers 2012
S mtg-om sam odavno raskinuo, ali ne mogu odoljeti, a da ne napisem - bok stari! By, Malo Shumsko 

haha, vidim ima nas više s didgilanda ^^
e pa didgbok!
@frle - igram na kompu
e pa didgbok!
@frle - igram na kompu
A mi se znamoburaz je napisao/la:malo šumsko kažeš? kao sa didgiland@?

Da se osvrnem na temu - malo sam pogledao službenu stranicu Duel-a i osim vrlo zabavnog trailera, ništa mi nisu objasnili

kartanje. kroz single player se otključavaju deckovi i karte, a online se može igrat i multiplayer protiv drugih. ima čak i 2vs2. nedostatak je što ne možeš slagat deckove od cijelog čuda karata koje otključaš već otključavaš predefinirane deckove. to znači da je deck već u nekom smislu posložen, tj da sadrži određene karte u sebi a ti možeš samo te karte uklonit ili opet vratit, po želji.Nazir je napisao/la:A mi se znamoburaz je napisao/la:malo šumsko kažeš? kao sa didgiland@?Jel se još netko odande skriva ovdje pod drugim imenom?
![]()
Da se osvrnem na temu - malo sam pogledao službenu stranicu Duel-a i osim vrlo zabavnog trailera, ništa mi nisu objasniliDa li ovo funkcionira kao kartanje ili ima i nekakvih polu akcijskih elemenata?
http://www.youtube.com/watch?v=4UCN6pMGNNM