Gargamel
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Gargamel
Pozdrav!
Ja sam Marko iz Zgb! Zadnje 2 godine u ranim tridesetima otkrio sam da volim društvene igre pa sa svojim kompićima lagano širim za sad skromnu kolekciju igara... Odrasli smo na Riziku a u zadnje vrijeme smo apsolvirali TicketToRide, Catan, Scotland Yard i još par manje poznatih naslova...
Tu sam sa da kupujem rabljene provjerene naslove.
Eto, pozdrav iz Maksimira!
Ja sam Marko iz Zgb! Zadnje 2 godine u ranim tridesetima otkrio sam da volim društvene igre pa sa svojim kompićima lagano širim za sad skromnu kolekciju igara... Odrasli smo na Riziku a u zadnje vrijeme smo apsolvirali TicketToRide, Catan, Scotland Yard i još par manje poznatih naslova...
Tu sam sa da kupujem rabljene provjerene naslove.
Eto, pozdrav iz Maksimira!
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Re: Gargamel
Dobrodošao u zajednicu. 
Nadam se da ćeš naći nešto, slobodno pitaj za preporuke ako treba, netko će znati pomoći.

Nadam se da ćeš naći nešto, slobodno pitaj za preporuke ako treba, netko će znati pomoći.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Pozdrav i dobrodošao u našu zajednicu.
Želim ti puno dobrih igara i društva.
Želim ti puno dobrih igara i društva.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Dobro došao i slobodno se pozdravi s ušteđevinom
... Nema više povratka 
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk