Kupnja igara sa Philiberta
- Broloski
- Reactions:
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 197 puta
- Kontakt:
Re: Kupnja igara sa Philiberta
Mislio sam da nova narudžba neće tako brzo, no Pandemic Legacy je došao in stock, pa su mi se javili ljudi da su zainteresirani.
Kako stvari stoje, krajem tjedna ili početkom sljedećeg ide narudžba.
Kako stvari stoje, krajem tjedna ili početkom sljedećeg ide narudžba.
- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
Baš im je došao najnoviji set za Dice Masterse za koji se priča po gradu da je najbolji.
Najbolji deal je da se uzme Gravity Feed, a meni samom je to malo previše, pa je li tko zainteresiran da uzme dio?
Najbolji deal je da se uzme Gravity Feed, a meni samom je to malo previše, pa je li tko zainteresiran da uzme dio?
- Broloski
- Reactions:
- Kontakt:
- Stips
- Reactions:
- Ima zahvala: 614 puta
- pohvaljen: 580 puta
Mogu ja naručit ali to kaj mi je zanimljivo je cca 50€ - javi mi se pa se možemo skuplajit. Kao prošli put, išao bih skupiti do 200€, da dobijemo free shipping (i ja bodove, ali hendlam narudžbu pa je to kao neki fee)
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Hvaa ti, ali ništa od toga, bila mi je hića za sljedeći tjedan, ali lik zbog kojeg sam potegao, na kraju je odustao.
- Stips
- Reactions:
- Ima zahvala: 614 puta
- pohvaljen: 580 puta
Nema frke. U nekom trenutku ću potegnut narudžbu, al pravo da velim nije ni meni sad neka hića.
Nabavio nedavno par igara, još ih nisam ni razigrao kako spada (a neke niti uopće) pa neka to još malo odstoji.
Naravno, ako netko ima ideju kaj bi naručio i također mu nije žurba, nek mi se javi. Ili darkseidu ili broloskom. Pa ćemo smisliti nekakvu narudžbu.
Nabavio nedavno par igara, još ih nisam ni razigrao kako spada (a neke niti uopće) pa neka to još malo odstoji.
Naravno, ako netko ima ideju kaj bi naručio i također mu nije žurba, nek mi se javi. Ili darkseidu ili broloskom. Pa ćemo smisliti nekakvu narudžbu.