Eto pogledah sva tri videa i sve je izvrsno! Simpatična tematska uvodna i završna muzika, prilično ugodna naracija (samo bi bilo idealno izbaciti povremeno "cuckanje" koje se čuje najviše u BANG-u).
U Santiago de Cubi postoji greška u videu, te se video u 0:30 počinje ispočetka, te na kraju ton baš ne prati sliku, pa narator govori o likovima koji se ne vide na ekranu. Vide se kasnije, ali tada narator priča o drugim stvarima.
Za kraj prijedlog: Možda bi bilo mudro izbaciti "engleštinu". Naime nekako bi bilo prirodnije da su svi izrazi na hrvatskom (rollanje, pool, abilityi, tileovi, XP-i, Victory pointovi). Ako je video namijenjen hrvatskoj publici i "regionu", onda bi trebalo maksimalno izbaciti engleske izraze i zamijeniti ih hrvatskim izrazima, bar je to moje mišljenje.
Eto, to su zapravo samo sitnice, a ovi videi su odrađeni prilično kvalitetno i daju dobar uvid u igre. Ja nisam igrao niti jednu od ove tri i dobio sam izuzetno dobar uvid u igre za kratko vrijeme. Želim da to nekako širimo i putem udruginih kanala i u sve još ubacimo i CM ne bi li nagradila autora i poduprla ponekom igrom.
Drži se te vremenske smjernice do nekih 15 minuta videa, mislim da je to dobar "tajming"