Popis web trgovina koje dostavljaju u Hrvatsku
- stoka
- Reactions:
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 545 puta
- Kontakt:
Re: Popis web trgovina koje dostavljaju u Hrvatsku
zna li ko kako ide ovo naručivanje od bgg korisnika, polovnih igara i carina? na koliko se ono naplačuje, preko 200 kuna?jel dodaju cijenu shippinga cijeni igre u tih 200 kuna?da li se reći čovjeku od koga se naručuje da stavi da je cijena recimo 20 eura, pa ih preveslati ili nisu toliko naivni?
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
160 kn ako je izvan EU. Shipping se također računa tako da se 160kn brzo skupi.
Uvijek se može staviti 20 eura, no u posljednjih X godina ne prolazi tako nešto. Naravno, osim ako se radi npr. o card gameu koji si platio sa shippingom 240kn, a ti kažeš da si ga platio 150kn. Obično te zatraže nekakav dokaz da se vidi koliko si platio pa je to još jedna stvar za zamislit se.
Uvijek se može staviti 20 eura, no u posljednjih X godina ne prolazi tako nešto. Naravno, osim ako se radi npr. o card gameu koji si platio sa shippingom 240kn, a ti kažeš da si ga platio 150kn. Obično te zatraže nekakav dokaz da se vidi koliko si platio pa je to još jedna stvar za zamislit se.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 436 puta
- pohvaljen: 796 puta
Iako, ako je igra polovna, tko kaže da si ju kupio a ne recimo trejdao? Ili da nije poklon etc. Na temelju cega oni onda gledaj uvrijednost, u slucaju da si ti liku poslao igru što vrijedi tu kod nas siću.
- Killa
- Reactions:
- Ima zahvala: 703 puta
- pohvaljen: 321 put
Slobodna procjena. Može reć 100 kn, može 1000 Kn.smurfORnot je napisao/la:Iako, ako je igra polovna, tko kaže da si ju kupio a ne recimo trejdao? Ili da nije poklon etc. Na temelju cega oni onda gledaj uvrijednost, u slucaju da si ti liku poslao igru što vrijedi tu kod nas siću.
- stoka
- Reactions:
- Kontakt:
znači, oni određuju pravila igre...
stvar je ta da želim igru koja košta 145 eura na philibertu...
i sad, izađe na bgg da neko daje polovnu za 60 kanadskih dolara...to je oko 300 kuna, malo iznad...još čekam šta će reć o shippingu, al nek je 150 kuna...još provizija banci (to me najviše boli), ajde neka je i to 100 kuna, to je 550 kuna, od kojih se 450 oporezuje, ako sam dobro shvatija...i onda oni uzimaju 25 posto od tih 450 kuna?ako bi tako bilo, i dalje bi me izašlo ispod 700 kuna...
e, sad jel dosta da imam račun na kojem piše da sam uplatio u kanadu tih 450 kuna, ili mi mogu po slobodnoj procjeni nabiti koliko žele...
stvar je ta da želim igru koja košta 145 eura na philibertu...
i sad, izađe na bgg da neko daje polovnu za 60 kanadskih dolara...to je oko 300 kuna, malo iznad...još čekam šta će reć o shippingu, al nek je 150 kuna...još provizija banci (to me najviše boli), ajde neka je i to 100 kuna, to je 550 kuna, od kojih se 450 oporezuje, ako sam dobro shvatija...i onda oni uzimaju 25 posto od tih 450 kuna?ako bi tako bilo, i dalje bi me izašlo ispod 700 kuna...
e, sad jel dosta da imam račun na kojem piše da sam uplatio u kanadu tih 450 kuna, ili mi mogu po slobodnoj procjeni nabiti koliko žele...
-
- Reactions:
Pa ak ti imas racun na kojem pise da si upolatio ti je dosta. Iako nebi bilo lose imat i s bgga dokaz da si to uzeo i kolko kosta, jer uvijek se moze naci netko oametan i rec kak ja znam da je taj racun za to...
- stoka
- Reactions:
- Kontakt:
Hello,
I checked the dimensions and weight and the price is simply ridiculous for you. $275 Canadian to get it to you. I think it would make more sense for you to try to obtain it from somewhere in Europe of even Asia.
I cannot believe that price. No wonder our postal system is failing in Canada.
čudno, po ebayu se zna naći do 100 kuna shippinga iz kanade, ne znam jel ovaj smotan il šta...
I checked the dimensions and weight and the price is simply ridiculous for you. $275 Canadian to get it to you. I think it would make more sense for you to try to obtain it from somewhere in Europe of even Asia.
I cannot believe that price. No wonder our postal system is failing in Canada.

čudno, po ebayu se zna naći do 100 kuna shippinga iz kanade, ne znam jel ovaj smotan il šta...
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3722 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
To je opće poznato da je normalna pošta iz Kanade i USA ultra skupa, nije to niš čudno.
Ovi sa Ebaya vjerojatno imaju neke druge šeme.
Ovi sa Ebaya vjerojatno imaju neke druge šeme.
- stoka
- Reactions:
- Kontakt:
ma svjestan sam ja toga, ali opet skoro 1500 kuna za prebaciti 2 kile nečega izgleda stvarno nemoguće...da je 2 kile kokaina, opet mi se ne bi isplatilo...čudno je sve to, gledam nešto iz trsta na ebayu, 30 dolara shippinga, a iz kine free...
-
- Reactions:
Nemoguce da tolko kosta postarina. Lik ocito gleda najskuplju opciju s svim osiguranjima, dostava u roku par dana sto ja znam.
Odi na stranicu kanadske poste pa probaj naci kolko bi ispala postarina.
Za 2 kile bijelog bi se i vise nego isplatilo
Kinezi imaju neku shemu da je to tak jeftino ekonomije radi. Ne postaju vodeca sila bezveze
Odi na stranicu kanadske poste pa probaj naci kolko bi ispala postarina.
Za 2 kile bijelog bi se i vise nego isplatilo

Kinezi imaju neku shemu da je to tak jeftino ekonomije radi. Ne postaju vodeca sila bezveze