Fox81 je napisao/la:znači ja ne vjerujem o.O ako je fulana tema ispričavam se ali vidim popis web trgovina pa sam htjela reći svoje iskustvo, a vi ste se ponijeli prema meni...pa eto tako kako jeste, jako nepristojno..podsjetili ste me zašto ne pišem po forumima više..očito se ništa ne smije reći ili predložiti što nekome ne paše ili je ruganje sastavni dio života...uistinu tužno...ispričavam se još jednom što sam vam uzela toliko vremena ali mi je drago što su se pojedini i nasmijali...smijte se, lijepo je

Nije svaka zezancija odmah i uvreda. Pisanje kao način komunikacije je izrazito faličan (nedostaje mimika, govor i ostalo što čini punu, živu komunikaciju gdje se suhe riječi ne mogu krivo shvatiti) (zato nikada socijalne mreže neće zamijeniti druženje u živo)
Stoga, ne Fox81, nitko se ovdje zlurado ne ruga, nego smo se samo malo nasmijali. Isto si tako mogla prihvatiti zezanciju i u istom stilu ti odgovoriti nama.
U principu, ljudi koji vole društvene igre, a ovdje svi vole društvene igre su veseli i dragi ljudi kojima nije namjera nekoga povrijediti i uvrijediti.
Eto, ako si krivo shvatila našu komunikaciju spram tebe, iskreno mi (nam) je žao, ali opet ponavljam to zna biti česta boljka ovakvih, pisanih komunikacija. Emotikoni malo pomažu, ali ne uvijek.