Evala
Pravila foruma
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Ukoliko se želite predstaviti ostalima na ovom forumu jednostavno započnite novu temu s vašim nickom kao naslovom.
U tekstu napišite ono što želite da zajednica sazna o vama.
Ovo je potpuno neobavezno i nitko se ne mora ovdje predstavljati ako to doista ne želi!
Evala
Pozdrav ljudi! Ja sam Pave, zivim u Splitu i u zadnje vrijeme sam se zakacio za D&D svijet putem pc igrica kao baldurs gate, icewind dale pa sam malo isao istrazivati i skuzia da taj đir u nas nije bas popularan i eto naletio na ovaj forum i odlucio se uclanit cisto da sam nekom toku događanja i naravno kupovine/prodaje knjiga i rekvizita i cega vec ne.
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: Evala
Pozdrav.
Da, u zadnje vrijeme kao da se opet stvara interes za D&D-em. Ljudi se sve više žele družiti u živo...
Da, u zadnje vrijeme kao da se opet stvara interes za D&D-em. Ljudi se sve više žele družiti u živo...

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2396 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Dobro nam došao
.
Drago mi je vidjeti da se i igranje D&D-a ponovno naveliko popularizira.

Drago mi je vidjeti da se i igranje D&D-a ponovno naveliko popularizira.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3856 puta
- Kontakt:
Dobro došao
Da, baš sam se i ja iznenadio da sve više ima zainteresiranih za D&D.
Iako nažalost nikad nisam probao origigi D&D, drago mi je da prava stvar nikad ne zastarijeva.

Da, baš sam se i ja iznenadio da sve više ima zainteresiranih za D&D.
Iako nažalost nikad nisam probao origigi D&D, drago mi je da prava stvar nikad ne zastarijeva.