U startu nisam bio tolko zagrijan, jer sam mislio, limited replay value, LCG je lagano money sink itd. Ali aj, išao sma pogledati recenziju s curom, i pošto je ona velik fan co-op igara odmah se zaljubila. Još sam malo kopao i ne djeluje uopce loše. Pošto se može igrat na 4 težine(ovisi o količini kojih tokena dodajete za izvlacenje), easy,medium, hard i valjda hardcore, pa se vec u tom aspektu dodaje replay value. Aj, prošli smo quest na medium, gle možemo probat na hard. Nije šema kao u LOTR-u, da ga mozemo proc opet ispocetka i da je jedina razlika u poretku kartica koje ce doci radi mješanja. Dobije se 5 investigejtora u starteru, pa ima i tu mogucnosti vezane za replay u odabiru drugih investigejtora. Tako da po pitanju replay-a, mislim da je solidna. Uskoro izlazi novi big box expansion, koji donosi novih 5 investigejtora za tu kampanju i 2 misije. Još nisam ksužio tocno za ove stare iz startera, navodno se može i s njima igrat, al su vec lagano poludili nakon ove kampanjice, pa to ima nekog efekta itd.

Mali minus je to što se ne dobiju kartice puta 2 u starteru kolko sam citao, pa nemožete igrati baš svaku kombinaciju investigejtora(iako ce se u svakoj buducoj ekspnziji dobit x2), ali dobro, ne planiram kupovati još jedan starter radi toga, lako kopiram ili napišem kartice ako cu htjeti probavati neke od tih kombinacija.
Neka ekipa se online žalila da im igra nije nešto u 1p, što me nimalo ne dira, pošto niakd ne igram niti imam interesa za solo igre.
Meni je osobno plus što je deckbuildanje u sekundarnom planu, 30 karata u decku, i 2 max iste. U LOTR-u nikad nismo bili oduševljeni tim aspektom, pošto složit deck od brda kartica, potrošiš više vremena nego na igranje igre, pa mi je taj dio lagano ubijao želju, nakraju smo igrali s istim deckom cijelu kampanju jer nsam se nije dalo malo malo neš tweakat i gubit vrijeme na to.
Naravno, baš me zanima kako ce izgledati ovo napredovanje inspektora s xp-ima, upgrejdi i weaknessi koje dobe...
Javim dojmove nakon odigrane partije!