Drugarice i drugovi,
Jel zna neko ima li neki poseban fol da se ovo zalijepi nazad, ili super ljepilo i deri?
Ono što me brine, odnosno ne mene nego moj OCD je to da zalijepim tako da stoji 100% ravno.
Upomoć!
Pošalji poruku FFGu i oni ce ti rado pomoći. Meni su poslali dodatne figurice za jednu igru što su bile skrivljene. A frend je dobio nove x wing figurice jer ih je dobio oštećene.
To sam ti ja htio rec. Imaju odlican customer service. Meni se u Red planetu ostetila event carta, trazio sam ih da kupim zamjensku, a oni poslali sve kartice besplatno.
Za mir u kuci(imedju tebe i tvog OCD-a) to ti je najbolje rijesenje. Dok ne dodje novi, ovog zaljepi...
Thanks you for submitting a request; however, we only have license to sell our Star Wars lines into certain territories. As a result, we are unable to fulfill parts requests in territories where we do not have said licensing rights. Your territory is one such place, and therefore we are not able to fulfill your request. If you have any questions please feel free to contact us at [email protected]