Kupnja igara sa Philiberta
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 437 puta
- pohvaljen: 796 puta
Re: Kupnja igara sa Philiberta
Tak je to kad završiš faks pa se moraš prostituirati s stručnim zapošljavanjem. A o tom što radim ili ne radim na poslu bolje da ni ne pričam....finish the college, they said
(još si misliš, aj, magistar inženjer, pa nemre to bit loše da ga jebeš
)

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Aaa, ti si na osposobljavanju... I dalje je sramotno, ali kad se sjetim kako sam si sam morao placati doprinose, jebo titulu. Svaka cast sto si opce u ovom hobiju.
- stoka
- Reactions:
- Ima zahvala: 731 put
- pohvaljen: 545 puta
- Kontakt:
eh, prošao sam i ja pakao osposobljavanja ove godine...većinu dana sam provodio pregledavajući bgg, tako da je 2400 zapravo i previše za to što sam radio...naravno, nosio sam i tacnu vikendom da bi preživio i zaista kupio neku od tih igara koje gledam na poslu... 

-
- Reactions:
- Ima zahvala: 437 puta
- pohvaljen: 796 puta
Uhljebustoka je napisao/la:eh, prošao sam i ja pakao osposobljavanja ove godine...većinu dana sam provodio pregledavajući bgg, tako da je 2400 zapravo i previše za to što sam radio...naravno, nosio sam i tacnu vikendom da bi preživio i zaista kupio neku od tih igara koje gledam na poslu...

Nisi jedini, prvo sam mjesecima isto gledo reddit/bgg itd. jer nemaš apsolutno ništa posla, i onda kao secer na kraju ti uvale posao administratora(urudžbiranje dopisa/papira itd. nošenje papira s kata na kat i slicne pizdarije) što uopce nije tvoj posao niti pozicija za koju si se javio, al eto, njima zgodno jer im je doticni otišao,pa to mogu tebi uvalit...do toga da se nađe bebobraznih kolega koji ti uvale posao što su oni trebali obavit, ali im se neda, pa eto, budeš ti njemu to odradio.
Do toga da znam kolege kojima su ili domah rekli da ih nece ostavit, ili jednog koji je sad završio i ostavili su ga na određeno za 3000kn

- Killa
- Reactions:
- Ima zahvala: 703 puta
- pohvaljen: 321 put
Ja ne kupujen ako nije višekratnik od 100€, volim te okrugle brojeve, isto tako i sa plaćom.smurfORnot je napisao/la:Mora da si bogat covjek kad ti je 80e sica xD
to mi je 1/4 place
Nemam ni ja puno veću plaću nakon 20 godina rada i 2 završena fakulteta.
- frle
- Reactions:
- Ima zahvala: 29 puta
- pohvaljen: 262 puta
- Kontakt:
Došao je prvi od dva velika paketa Božićne narudžbe sa Philiberta 

- Ovi su korisnici zahvalili autoru frle za post (ukupno 4):
- dado • Shich • Jelena Pelena • Bojan1983
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 57 puta
- pohvaljen: 9 puta
- Nuuq
- Reactions:
- Ima zahvala: 689 puta
- pohvaljen: 895 puta
- Kontakt:
Kemet je maestralan.Deni je napisao/la:Tko je uzeo Kemet? Volio bih procitati dojmove i nekakvi review :3
Live long and prosper.