Kad ti se jednom omili kupovati igre, jao, naje.. si

Tako smo svi krenuli, prvo, jedna dvije, pa 5-6, pa 10-20 i eto te za godinu dana na 100+

Laže čovjek, ja stao konačno nakon khm, n kupljenih igarasadistiko je napisao/la:![]()
Tako smo svi krenuli, prvo, jedna dvije, pa 5-6, pa 10-20 i eto te za godinu dana na 100+
Pa imaš dosta stripova one shotova ili u formi integrala.manijakk je napisao/la:bolje nego da skupljaš stripove. I da dođeš u situaciju kada ti fali jedan broj da popuniš serijal, a njega nemreš naći po nekoj ne-sumanutoj cifri
kockica je napisao/la:Dobrodošao!
Laže čovjek, ja stao konačno nakon khm, n kupljenih igarasadistiko je napisao/la:![]()
Tako smo svi krenuli, prvo, jedna dvije, pa 5-6, pa 10-20 i eto te za godinu dana na 100+do daljnjega... zato sam se ponovo prebacio na stripove i knjige
![]()
No kupili ste lijepe igre, 7 wonders duel mi je fantastičan, a carcassonne je još bolji sa eskpanzijama, pa me malo čudi zakaj ste se odlučili za winter izdanje..
Pa imaš dosta stripova one shotova ili u formi integrala.manijakk je napisao/la:bolje nego da skupljaš stripove. I da dođeš u situaciju kada ti fali jedan broj da popuniš serijal, a njega nemreš naći po nekoj ne-sumanutoj cifri
kockica je napisao/la:Pa pričam i ja, (Fibra, Libellus..)
ma mislio sam pod "vi" tvoja ekipaPaka01 je napisao/la:Ajmo preskociti ovo "vi", moze?vjerojatno sam s 26 godina među mlađima ovdje.
Sta se tice Carcassonnea, ovo izdanje je bilo na lageru kad sam uzimao, obicnog nije bilo. Ekspanzije nisam istrazivao, no to kad bude bude, uzeti cu i obicnu verziju