@Tokic:
Htio bih ti još samo nešto preporučiti. Jednom kada se zasitite običnog Ticketa, svakako bih vam savjetovao da nabavite jednu od najnovijih verzija -
Ticket to Ride: Rails & Sails.
Kao što i samo ime kaže, osim željezničkih trasa, sada gradite i prekomorske linije

.
Sada imate dva špila karata. Jedan za željezničke i drugi za prekomorske. Umjesto 5, u svakom trenutku mora biti otkriveno 6 karata. Počinje tako što je na početku igre otkriveno točno 3 željezničke i 3 prekomorske. No kada ćete početi uzimati po jednu od 6 otvorenih karata, nadomjestit ćete ih iz špila po vašem odabiru. Tako da će biti moguće situacije gdje će u jednom trenutku biti otkriveno 6 željezničkih karata i niti jedna prekomorska.
Jasno sada osim figurica vlakova na raspolaganju ćete imati i figure brodova. Na početku će svatko moći odabrati omjer figurica vlakova i brodova koje će si uzeti u svoju zalihu. Sveukupno svaki igrač mora imati ukupno 60 figura vlakova i brodova. Svaki igrač bira svoj omjer koji će odabrati na početku igre. Sav višak stoji izvan igre. Ja sam u prvoj partiji započeo s 20 figura vlakova i 40 brodova, jer sam procijenio da ću graditi više prekomorske veze. Na koncu sam se zeznuo pa mi je falilo 6 vlakova da povežem jednu željezničku liniju. Tu ulazi u igru jedna nova akcija, a ta je da na svojem potezu možete mijenjati preostale svoje vlakove za brodove i obrnuto. Mijenjate ih s onima iz koje stoje izvan igre i naravno mijenjaju se u omjeru 1:1. S time da svaku od figura koju zamijenite na ovaj način, gubite po jedan bod. Jasno s figurama vlakova nećete moći graditi prekomorske linije i s figurama brodova željezničke. Zato u ovoj igri dolazi i ova nova akcija.
Karta prikazuje cijeli svijet, i ono što je zanimljivo ovdje jest da se mogu graditi linije s jednog kraja karte na drugi. Ipak je Zemlja okrugla

.
Ima tu još toga, pa ako sam te zainteresirao, svakako pogledaj neku od recenzija na YouTubeu.
Mi smo poklonili prijatelju za rođendan i svi smo oduševljeni s igrom

.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon