Ticket to Ride
- Shich
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1157 puta
- pohvaljen: 1606 puta
- Kontakt:
Re: Ticket to Ride
Vezano za prvo pitanje, nema mi smisla onome tko je pokrenuo kraj igre davati još jedan potez na kojem realno samo može uzeti nove misije. Glupo pravilo koje nikoga ne učim niti igram po njemu.
Ali ne igram često ticket to ride.

- Bojan1983
- Reactions:
- Ima zahvala: 376 puta
- pohvaljen: 385 puta
- Kontakt:
Mi smo bas ubili TTR europe od igranja i dosli do "ozbiljnog nadmudrivanja" odnosno mrtve utrke do samog kraja. Strateski pokusavas sto prije zavrsit igru i dosta cesto mi je taj "posljednji potez" (odnosno, uskladit zadnja 2 poteza za redom) bio vrlo bitan za pobjedu...
meni se osobno svida to pravilo
meni se osobno svida to pravilo

Evo, sva pravila su sad jasna, još je ostala jedna dvojba 
Kad se igrač odluči da će pokupit dvije karte, da li može prvu uzet sa zatvorenog kupa, a zatim drugu s otvorenog? Znam da obrnuto može, ali za ovo nisam siguran.

Kad se igrač odluči da će pokupit dvije karte, da li može prvu uzet sa zatvorenog kupa, a zatim drugu s otvorenog? Znam da obrnuto može, ali za ovo nisam siguran.
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Moze
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- joezg
- Reactions:
- Ima zahvala: 24 puta
- pohvaljen: 201 put
- Kontakt:
Vezano uz pitanje 1, u pravilima lijepo piše:
Dakle broj 1 je točno. I igrač koji je uzrokovao kraj igre ima još jedan potez.Pravila je napisao/la:When any one player’s stock of colored plastic trains gets down to two trains or less at the end of his turn, each player, including that player, gets one final turn. The game then ends and players calculate their final scores.