Ovo je ona iz Jysk, i odlična je. Drug ima kallax i meni je bio problem što se jako ljulja (zbog bebe), ova je puno puno čvršća.

Live long and prosper.
Ljuljanje je najmanji problem. Izmjeriš policu po dužini i širini, smanjiš i jedno i drugo za nekih 5mm (da ti slučajno ne viri na stranama kasnije), odeš u neku specijalizirani trgovinu da ti izrežu lesonit na tu mjeru, doneseš ga i zakucaš ga na stražnju stranu i nema ljuljanja, a ujedno ti polica ima "leđa", tj. nije otvorena. Investicija od nekih 30-ak kuna možda.Nuuq je napisao/la:A nije Kallax. Konačno kako treba polica.
Ovo je ona iz Jysk, i odlična je. Drug ima kallax i meni je bio problem što se jako ljulja (zbog bebe), ova je puno puno čvršća.
Prvo, hvalaSatarash je napisao/la:Ljuljanje je najmanji problem. Izmjeriš policu po dužini i širini, smanjiš i jedno i drugo za nekih 5mm (da ti slučajno ne viri na stranama kasnije), odeš u neku specijalizirani trgovinu da ti izrežu lesonit na tu mjeru, doneseš ga i zakucaš ga na stražnju stranu i nema ljuljanja, a ujedno ti polica ima "leđa", tj. nije otvorena. Investicija od nekih 30-ak kuna možda.Nuuq je napisao/la:A nije Kallax. Konačno kako treba polica.
Btw. Super izgleda i polica i kolekcija!
CoolGordan je napisao/la:Ajde da se i ja uključim u shelfie trendove sa svojom skromnom kolekcijom.