GURPS
Moderatori/ce: cvjetaca,Lutherus,Grufnar
- Lutherus
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 14 puta
Re: GURPS
Kak provjeravate sheetove i njihovu točnost? Nisu samo rolovi u pitanju, njih najlakše riješim. Uostalom i bez da provjeravam točnost rolova uvijek mogu povečati scaling i staviti veći dc 

I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.
Ja igrace trazim da mi posalju sheetove , pa ih ja stavim u jedan post, tako da ih nitko ne editira osim mene. Sheetovi su u spoilerima, tako da igraci gledaju jedan drugom sheet na vlastitu odgovornost.
Ragelance
Ragelance
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
@Lutherus: Razmišljao, mišljao i šljao.... nebum IRC podizao jer to nije u duhu načina igranja koje promičemo (bez računala).
Jedinu iznimku mogao bih napraviti dozvolom da netko tko želi organizira igranje putem foruma ovako kako ima SRP.
Jedinu iznimku mogao bih napraviti dozvolom da netko tko želi organizira igranje putem foruma ovako kako ima SRP.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
super. Ako ima netko volje, neka slobodno ovdje igra na forumski način 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Kul. Tu sam ako zatreba igraca (ne gm-a jer vec 3 igre vodim) i generalno sam tu za savjetovanje.
Ragelance
Ragelance
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Eto, ako Lutherus želi nešto pokrenuti, vrata su mu otvorena 

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Kontakt:
Bravo majstore!Lutherus je napisao/la:Oćemo. Ide od sljedećeg vikenda. Samo da priču dovršim.

Nego, budeš to slagao za opće početnike ili za ekipu koja se već susrela s GURPS-om
- Lutherus
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 14 puta
Svi su dobrodošli. Jedine restrikcije sa moje strane su u materijalu koj je igračima dostupan odnosno koje knjige su im dozvoljene a koje su na crnoj listi. Ipak nesmijem dopustiti da igrai imaju više matrijala na raspolaganju nego GM.
I`m not a nerd.I`m a level 15 half-elf necromancer.