Koju ste igru nedavno kupili?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Valsim
Reactions:
Ima zahvala: 2397 puta
 pohvaljen: 2600 puta
Kontakt:

Re: Koju ste igru nedavno kupili?

Post Postao/la Valsim »

Da se nisam nakačio na tu njihovu akciju knjiga 3 za 2, i otišao kupiti si sve knjige od Lois McMaster Bujold vezano za avanture Milesa Vorkosigana, nikada ne bih ni vidio u jednom od ureda da drže ove kutije. Možda negdje u nekom zakutku imaju još što, no to je zaista teško znati. Bojim se da su nakon propasti u takvom rasulu da ne znaju ni sami gdje što imaju, i gdje se što zavuklo ili zagubilo.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
kockica
Reactions:
Ima zahvala: 2069 puta
 pohvaljen: 1353 puta
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Tek sad citas vorkosigama? Sram te bilo
fpol
Reactions:
Ima zahvala: 247 puta
 pohvaljen: 190 puta
Kontakt:

Post Postao/la fpol »

Kakva je to akcija, jel jos traje? Nije mi bas jasno, jesu li propali ili jos nesto prodaju? Prvenstveno bi me i zanimale knjige, da li se moze u Harambasicevoj kupiti knjige?
kockica
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

To ti je vec prosla akcija.
Valsim
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

kockica je napisao/la: 22 kol 2017, 16:02 Tek sad citas vorkosigama? Sram te bilo
Znam, znam :cry: .
Zato su nabavljene sad sve knjige, da se ispravi ova nepravda. Još mi samo fali Cetaganda (http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod ... ZxQYihJaM8). Nigdje je ni za lijek.
fpol je napisao/la: 22 kol 2017, 16:50 Kakva je to akcija, jel jos traje? Nije mi bas jasno, jesu li propali ili jos nesto prodaju? Prvenstveno bi me i zanimale knjige, da li se moze u Harambasicevoj kupiti knjige?
Uh ima sad već dosta otkad je bila ta akcija. Ali neovisno o tome, možeš se javiti na Facebook Algoritmu i pitati ih za pojedine knjige jesu li im dostupne i po kojoj cijeni, te ti ih oni mogu dostaviti, ili možeš poput mene ih podići osobno u Harambašićevoj.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
smurfORnot
Reactions:
Ima zahvala: 437 puta
 pohvaljen: 796 puta

Post Postao/la smurfORnot »

Kindle me.rjesio knjiga. Em mogu citati iskljucivo englesku literaturu, em je rjecnik odmah tu ako bas zatreba, em je lako prenosiv, em me sve sto zelim.citati kosta 0kuna, rm baterija jako dugo traje a ekran ne umara oci jer je defakto kao 'papir'...jednostavno...sjajno :D
Ovi su korisnici zahvalili autoru smurfORnot za post:
Killa
Valsim
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

Vjerujem, i puno je bolje rješenje od ovog mojeg rasipničkog bacanja novaca. Ali ja sam staromodan čovjek i fali mi taj fizički osjećaj držanje knjige u rukama i prelistavanje stranica. Znam tu su zato knjižare, ali nikad nisam bio tip koji je poštovao rokove vraćanja :D .
Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post (ukupno 2):
stokaJelena Pelena
kockica
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Imam i ja citac, ali ipak sam se vratio papiru.
Valsim
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la Valsim »

slika

Stiglo iz Amerike :) . Mada mislim da ću igru prodati jer nekako mi se čini da nije moj tip igre.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post:
dado
kockica
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la kockica »

Valsim je napisao/la: 22 kol 2017, 17:42 Još mi samo fali Cetaganda (http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod ... ZxQYihJaM8). Nigdje je ni za lijek.
Nećeš je nigdje naći osim ako netko ne bude prodavao svoj primjerak. Isto tako ja nisam mogao naći Krhotine časti, jer su odavno rasprodali prvo izdanje, pa mi se posrećilo sa novim izdanjem godinama kasnije i najavljeno je da će i druge knjige ali u međuvremenu je Algoritam puknuo. S druge strane, kakav si srećković kao s ovim ekspanzijama, možda negdje naletiš iznebuha :)
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”