Koju ste igru nedavno kupili?
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2397 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Vrebam zato priliku na Njuškalu, a i nadam se da će samo iskrsnuti među ostalim knjigama u nekom antikvarijatu
.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Stvarno je massive 

- icarusST
- Reactions:
- Ima zahvala: 164 puta
- pohvaljen: 48 puta
nabavija Epic Card Game nekidan....... usput jel neko uzima TI, ubra jucer da izlazi četvrta edicija
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 8 puta
- Kontakt:
Nisam mogao spavati pa odlucih zaletiti se do hrelica posto dugo nisam bio. Dosao sam oko 8, zbog vremena nije bila standardna guzva. Hodam okolo u polusnu i spazim smallworld. Mislim si garant neki srot ali nakon poblize inspekcije kutija je bila u super stanju, a unutra komponente su izgledale kao da su tek punchane, ploce isto kao nove, sve solidno poslozeno... Pitam reda radi cijenu i da ne duljim kupih orginalni, engleski smallworld za 80kn, kada sam dosao kuci prebrojao sam kako spada i igra je kompletna. I carcassone je bio kod te gospodje na prodaju ali nisam se raspitivao o cijeni...
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2397 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Bogme ulov i pol
.

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 8 puta
- Kontakt:
i ja velim....a sto je najbolje bas sam si i mislio, kada sam se vozio tamo, da bi bilo pravo čudo da naletim na neki soldini board game na hreliću. A ako netko slučajno planira iducu nedjelju i sam okušati sreću, a nikada nije bio na Hrelicu; preporučam da tamo budete prije 9 i da se nenadate ničemu; tek cete onda naletiti (možda) na nešto interesantno
- priroda15
- Reactions:
- Ima zahvala: 507 puta
- pohvaljen: 281 put
- Kontakt:
Jednom sam na hreliću kupio prastari Diplomacy za 20 kn (falilo par figurica) i kao nov Carcassone za 50, no ovo je pravi ulov