Koju ste igru nedavno kupili?
- Burt Macklin
- Reactions:
- Ima zahvala: 74 puta
- pohvaljen: 37 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Nego, što misliš o GB?
Meni se nekako više sviđaju kutijice što dolaze uz Scythe (može ih se uzeti odvojeno: https://www.bgextras.co.uk/Plastic-Reso ... -i1920.htm), poklopac je dovoljno dubok da se također može koristiti kao posuda.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Imam obje kutijice, bolje su GB, ali iskreno, isao bih onime sto je povoljnije.
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3634 puta
- pohvaljen: 2333 puta
- Kontakt:
Ja imam laganu ovisnost o Geekboxu, bilo bi super da počnu raditi i malo veće.
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Ovo je prvi put da uzimam GeekBox i za sada sam zadovoljan sa njima, iskoristio sam ih za Terraforming Mars, tek smo ih koristili jednu igru ali je svakako bolje od plastične vrećice. Ono što mene uvijek muči kod tih posuda fiksnog volumena da li će stati svi potrebni tokeni. Npr. znam da sam htio tako sa GeekBoxevima riješiti Cavernu ali nema šanse.Burt Macklin je napisao/la: 29 ruj 2017, 19:54Nego, što misliš o GB?
Meni se nekako više sviđaju kutijice što dolaze uz Scythe (može ih se uzeti odvojeno: https://www.bgextras.co.uk/Plastic-Reso ... -i1920.htm), poklopac je dovoljno dubok da se također može koristiti kao posuda.
I dalje najbolje rješenje je custom insert od foamcorea, ali sam se jako uljenio po tom pitanju. Onda imaš zapremninu koliko ti treba.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2397 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
To je bila jedna od onih rijetkih situacija gdje je bilo poželjno pucati prvi, pa tek onda postavljati pitanja

Najbrži maraton koji sam u životu otrčao

Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1239 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Nastavljam u tonu "nije društvena igra, ali je vezano uz njih"

Insert za Cavernu i overlayi za matove Terraforming Mars su sa poljske stranice koja se bila spominjala nedavano (preko Lourdina).
Ostalo je sa BGG storea; 1 promo za Clank!, 3 promoa za Terraforming Mars, gumbovi za Patchwork i vrećice za tileove za Castles of Burgundy.

Insert za Cavernu i overlayi za matove Terraforming Mars su sa poljske stranice koja se bila spominjala nedavano (preko Lourdina).
Ostalo je sa BGG storea; 1 promo za Clank!, 3 promoa za Terraforming Mars, gumbovi za Patchwork i vrećice za tileove za Castles of Burgundy.