Koju ste igru nedavno kupili?
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 14 puta
- Kontakt:
Re: Koju ste igru nedavno kupili?
Clash of Cultures, bit će, prošli tjedan. Još je čekam probati, prsti me već svrbe. 

- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2397 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:

Nije kupljeno, ali je dobiveno za rođendan

Mage Wars dobiven od Marka (Mado), a upgrade pack za Perdition's Mouth s pregršt dodatnog sadržaja od Miljenka i Jure. Dečki najbolji ste

Mage Wars je igra u stilu Magica TCG, samo što nećete morati svake godine trošiti sulude novce na nove karte. Perdition's Mouth: Abyssal Rift sam dobio prošle godine kao nagradu s BGG natjecanja. Sram me reć da nisam još dosad stigao proučiti igru i zaigrati ju. Počelo se ulaziti u neku sivu zonu gdje se imaju neki naslovi koje se još nije stiglo zaigrati. Prokletstvo zaposlenih ljudi. Sada se ima viška novaca, no nema se više toliko vremena za igrati. Hopefully će se s vremenom i ova nepravda ispraviti pa će i Perdition's Mouth uskoro doći na stol

- Ovi su korisnici zahvalili autoru Valsim za post (ukupno 3):
- smurfORnot • stoka • dado
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 437 puta
- pohvaljen: 796 puta
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
To mi je najdraza dice placement igra. Uzivaj!

For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3636 puta
- pohvaljen: 2336 puta
- Kontakt:
Odigrali smo neki dan 1. partiju i jako sam zadovoljan igrom. Imam 3 dice placementa i trenutno mi je poredak Covert, Alien Frontiers, Marco Polo.
EDIT: Zaboravio na Discoveries ali ona je definitivno slabija od ove 3 gore. I da, vidim da neki stavljaju Rajas of the Ganges pod dice placement ali ne bih se složio. Mislim da je to worker placement, a kocke su samo resurs.
Zadnja izmjena: dado, dana/u 09 pro 2017, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
- dlakar
- Reactions:
- Kontakt:
Alien Frontiers je super kombinacija dice placementa i area controla. S vremenom će vam postat još bolja. Kartice super manipuliraju kockama i rade kaos na planetu. To je stvarno opaka interaktivna igra gdje možeš jako pomrsiti tuđe planove. Jedina zamjerka je što je podložna AP-u (ali to nije problem igre već igrača..). Za razliku od Coverta, koji ima isti taj problem, ovdje će ti bit dosadno dok čekaš svoj red. U Covertu je toliko opcija da jednostavno i sam cijelo vrijeme razmišljaš, pa ti nije problem čekati nekog da završi svoj red. Ja sam svojevremeno ganjo Kingsburg i nije ga bilo nigdje za kupit. Aliene sam na forumima našo kao alternativu. Prvo sam njega kupio a zatim "famozni" Kingsburg. Nekako sam uvijek bio skloniji fantazy ili srednjovjekovnim temama. Nije ni do koljena alienima i ne znam zašto ga uopce trpaju u isti koš. Marca Pola bih htio isprobati, vidim da ga svi hvale
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- dado
- Reactions:
- Ima zahvala: 3636 puta
- pohvaljen: 2336 puta
- Kontakt:
Slažem se za Covert, u 1. partiji sam doslovno imao osjećaj da mi se mozak topi. Od 1. poteza mozak radi, nema zagrijavanja. Uh, odmah bi ga sad išao igrat koliko mi je dobar. 
Kingsburg me nikad nije zanimao, a od Marca Pola sam očekivao više s obzirom na to koliko je razvikan. Ako bih uspoređivao Rajas i Marca Pola, Rajas mi je za 1 stepenicu bolji.

Kingsburg me nikad nije zanimao, a od Marca Pola sam očekivao više s obzirom na to koliko je razvikan. Ako bih uspoređivao Rajas i Marca Pola, Rajas mi je za 1 stepenicu bolji.
- dlakar
- Reactions:
- Kontakt:
Neću više trovat temu, samo još da potvrdim kako je Covert odlična igra. Iznenadio sam se kad si napisao da je toliko loše rangirana. Vjerojatno je ljudi zaobilaze zbog dosta velike cijene. Iz istog razloga sam napravio pnp verziju. Partija dosta dugo traje pa ju nekak nemam volje vadit kad nas je više od troje u ekipi. Verziju u dva igrača(za koju govore da dobro funkcionira) još nisam isprobo.