Oglasi - treba li ih spajati ili ne?
Oglasi - treba li ih spajati ili ne?
Prije mjesec-dva administrator je na svoju inicijativu spojio sve moje pojedinačne oglase u jedan jedini oglas. Poštovao sam tu odluku, jer je bila izvršena u skladu sa tadašnjim ciljem reorganizacije foruma.
Ali neki korisnici i dalje objavljuju svoje oglase pojedinačno.
Zašto su neki korisnici izuzeti od novih pravila? Mogu li se vratiti na stari način postavljanja oglasa?
Ali neki korisnici i dalje objavljuju svoje oglase pojedinačno.
Zašto su neki korisnici izuzeti od novih pravila? Mogu li se vratiti na stari način postavljanja oglasa?
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3725 puta
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
Re: Oglasi - treba li ih spajati ili ne?
Ako misliš na mmoonbreada, mislim da je on samoinicijativno ponovo počeo trpat linkove u razne postove.
Iako sam ga ispočetka podržavao taj lik niti stavi išta o igrama ovdje na forum niti navodi koje su cijene, samo potrpa linkove na njuškalo gdje prodaje igre što uopće nije fora.
Iako sam ga ispočetka podržavao taj lik niti stavi išta o igrama ovdje na forum niti navodi koje su cijene, samo potrpa linkove na njuškalo gdje prodaje igre što uopće nije fora.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 160 puta
- pohvaljen: 170 puta
Grof ti je spojio postove, a nakon toga sam ja postavljena kao moderator zbog teme o cijenama pa je možda i takve stvari prepustio meni. Ja se pak nisam htjela petljati.
U svakom se slučaju slažem da tako ne bi trebalo biti.

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Ti si tu sada moderator, što u prijevodu znači : Bog i batina.Ahilya je napisao/la:Grof ti je spojio postove, a nakon toga sam ja postavljena kao moderator zbog teme o cijenama pa je možda i takve stvari prepustio meni. Ja se pak nisam htjela petljati.![]()

Baš zato i trebaju moderatori da ne padne sve na grbaču adminu.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
doklem će ovaj mmonbreed jebavat sojke, eto ga na, već treći oglas u tjedan dana i sve linkovi na njuškalo i nikakav info ovdje osim hrpa linkova.
Kao što sam već bio rekao, podržavao sam ga ispočetka jer je čovjek tek bio došao, ali od njega ni bu ni me ovdje na forumu, a trpa i trpa protiv novo postavljenih pravila da jedan korisnik ima jedan oglas.
Kao što sam već bio rekao, podržavao sam ga ispočetka jer je čovjek tek bio došao, ali od njega ni bu ni me ovdje na forumu, a trpa i trpa protiv novo postavljenih pravila da jedan korisnik ima jedan oglas.
- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
Mislim da bi svaki oglas trebao sadrzavati barem ime igre i cijenu. Ove linkove na njuskalo uopce ne otvaram.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru DarkDefender za post (ukupno 2):
- Shich • Bojan1983
- sadistiko
- Reactions:
- Kontakt:
prvo razgovor, al mislim da je već imao razgovor još kad se pojavio na forumu, pa pitanje jel to može urodit plodom.