To kažem i ja, ne volim gledati odmah na sve negativno, bez razmišljanja i o pozitivnim stvarima.
Jel slavodobitno zaključio kako je Zemlja ipak ravna ploča, kao što se da vidjeti iz priloženog?Valsim je napisao/la: 21 sij 2018, 03:29 Taman kada su svi pomislili kako neće biti novih iznenađenja, posjetio nas je iznenada ni manje ni više nego naš najaktivniji saborski zastupnik, a koji nam je došao u potrazi za dobrom igrom i zabavom. Riječ je naravno o gospodinu Ivanu Pernaru. Novinari su bili iznimno zadovoljni i ovom nevjerojatnom slučajnošću, pa je tako vrlo brzo i gospodin Pernar objašnjavao kako je doznao za nas, koje igre voli u slobodno vrijeme itd.
Hehehehe dobar pun!grof je napisao/la:Ne bih se time uopće opterećivao. Čak vjerujem da je zaista došao na igranje, pa kaj on ne smije imati nekakav privatni život. Zašto mi baš u svemu tražimo teorije zavjere.dlakar je napisao/la: 21 sij 2018, 11:45 Ma nemam ja nista protiv promoviranja. To im je posao. Imam problema sa patroniziranjem i lazima. Svaka cast ekipi koja ga je lijepo ugostila. Ja mislim da nebi izdrzo a da ga ne pitam u bebu zasto je stvarno bio tamo. Taj odgovor bi me zanimo. Ako bi iskreno odgovorio, super.
Uostalom, da je želio promociju, zar ne bi bilo logično da onda novinara nije zamolio da ga ne fotografira?
Krive. Za sada.
Izgleda da ga je zapalilo jer se je i u nedjelju raspitivao gdje ima igranja, pa smo ga uputili u Vintage. No, ne znam da li je i tamo otišao na gaming.Stipsonov je napisao/la: 22 sij 2018, 12:04 I mislio sam. Kad je došao na Rizik. No svakako mu je posjet MP korak u pravom smjeru, ako ga to zanima.
Pošaljite ga utorak u carta magicu, tamo držimo standardno od 16h gaminggrof je napisao/la: 22 sij 2018, 12:22Izgleda da ga je zapalilo jer se je i u nedjelju raspitivao gdje ima igranja, pa smo ga uputili u Vintage. No, ne znam da li je i tamo otišao na gaming.Stipsonov je napisao/la: 22 sij 2018, 12:04 I mislio sam. Kad je došao na Rizik. No svakako mu je posjet MP korak u pravom smjeru, ako ga to zanima.