Pozdrav forumaši,
Imam 27 godina, kozmetičarka sa znanjem informatike i matematike

(bolje su pare u kozmetici) i zagriženi sam boardgamer ima nekih 3 godine tek. Moj muž i ja jako volimo igrati društvene igre ali nemamo baš ekipu za to, sva sreća imamo dvije udruge u našem gradu Zaigrana Koza i Valdragon. Tamo ćemo možda i uspjeti naći nekoga do termina rođenja našeg djeteta, ne znam kada ćemo imati vremena i koncentracije nakon što nam stigne beba

Najdraže su nam Eldritch Horror, Betrayal At House on the Hill, Cosmic Encounters, Ticket to Ride Europe (s noob ekipom

), Munchkin. Sada si planiram odvojiti novaca za koju ekspanziju za Eldritch Horror jer to možemo i u dvoje igrati.
Moja opsesija je počela kad smo uzeli običan Rizik i krenuli igrati s ekipom, brzo smo se uhodali i bilo je zabavno za početak. Onda mi je prijateljica udijelila Ticket to Ride Europe, pa sam ja počela malo istraživati i otkrila Risk Legacy koji me oduševio, ali odigrali smo ga jedva nekako s ekipom. Ostalo je povijest

Ne želim kupovati igre koje nikada neće biti igrane zbog manjka ljudi a volim kooperativne igre jer znam biti grozna kada se borimo jedni protiv drugih pa se nadam da će se uskoro okupiti ekipa s kojim ćemo se naći bar jednom, dva put mjesečno i igrati neku dobru igru dok baka čuva djecu