Trenutno se najviše igra u dva igrača Dice Throne, Tiny Epic Galaxies, 7 Wonders Duel (koji dođe kao light uvod u nešto duže i onda se odigra 7 partija i ne igra ništa teže). Također uvijek ciljamo za vikende kada se ne igra nešto u više odigrati Spirit Island, ali nekako prerijetko pogađa stol zbog težine i umora koji zavlada nakon euforije pobijede/poraza.
U 4 igrača nam je trenutni hit Ghost Stories koji je dosta zabavan (osim za crvenog xD), Pandemic Iberia nam je drugi izbor no sve rijeđe. Nadam se slijedeći put nagovorit ekipu da probamo Cockroach Poker (napravljen od dva šila karata za belu)
Dice Throne - Toplo preporučam! Igrao samo u dva igrača dosada, ali oko 50ak partija i moram reći da je igra jako tečna i zabavna! Možda se čini da je jednostavno i na sreću, ali bome ima strategije kad se malo zagrebe ispod površine! Ako se neki lik učini slab u nekom matchupu... Znači da nije dobro odigran!
Tiny Epic Galaxies - Nevjerovatno elegantan mali dice engine koji ima nenormalan replay! Jedina, ali stvarno mala zamjerka je što najveći planeti imaju najbolje sposobnosti. Mislim da kad bi se obrnuli abilityi 1vp planetima i 7vp planetima da bi igra bila još bolja!
(za one koji su igrali - Mislim da bi imalo više smisla uzimati male planete koji za 3 kockice daju 1vp i davalo bi manje prednosti onima koji uspiju uzeti 7vp mrcinu sa 6 kockica)
7 Wonder Duel - Svi znate, koji neznaju... Igra je remek djelo i najbolji 2p game. Uvijek nas ponese, prezasićenost se ispere za 2-3 tjedna i opet loži dugo
Spirit Island - Definitivno odlična igra, no nije za uvijek
I svečani spomen Ethnosu koji mi je odličan u 3+ igrača no svi me popljuju kad probaju, pa se ni ne igra... -_-