BoardGameGeek Secret Santa
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
Re: BoardGameGeek Secret Santa
Pa nije da ga možeš ikako kaznit? Worst case scenario lik otvori novi acc i prijavi se opet, što ga sprijecava u tome?
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3857 puta
- Kontakt:
A jebemu sve. Mislio sam da su svi dobili svoje poklone, barem kod nas.
Bome bi totalno popizdio da nisam ništa dobio ove godine kad sam se pošteno istrošio za svog odabranika.
Bome bi totalno popizdio da nisam ništa dobio ove godine kad sam se pošteno istrošio za svog odabranika.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Ne znam kak to ide, ali ako ste sudjelovali u bgg santa, niste li prihvatili neka pravila igre?
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
A ne ne...pa smisao je darivanje, a ne primanje. Morao bi biti sretan što si nekoga usrećio. Zato ne sudjelujem u tome. Tu se čisto radi o recipročnosti. Zadovoljan si samo ako dobiješ onoliko koliko si ti uložio ili više od toga. Što je normalno, jer daruješ nepoznate ljude. Naravno da se ne može generalizirati. Ima ljudi koji su široke ruke i ne traže ništa za uzvrat, a ima i onih koji samo žele profitirati ulaganjem minimuma ili kao ovaj gore slučaj da ne pošalju ništa. Rizik je prevelik...osim ako si iz ove prve skupine što sam naveo...pa te darivanje čini sretnim...a tu osobinu je bolje usmjeriti na ljude kojima je to potrebno ili one koje poznaješ..sadistiko je napisao/la: 25 vel 2018, 12:04 A jebemu sve. Mislio sam da su svi dobili svoje poklone, barem kod nas.
Zadnja izmjena: dlakar, dana/u 25 vel 2018, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
Ili životinje(npe Azili), koje bi mi osobno bile više rangirane na listi od bilo čega drugoga.dlakar je napisao/la: 25 vel 2018, 12:36
...a tu osobinu je bolje usmjeriti na ljude kojima je to potrebno ili one koje poznaješ..
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Počele su registracije za još jedan ciklus BGG Secret Sante:
https://boardgamegeek.com/thread/208034 ... join-novem
Prijave traju do nedjelje 18.11.2018. Do onda treba srediti svoje wishliste s barem 20-tak (relativno) lako nabavljivih igara i/ili proširenja. Nakon toga slijedi dodjeljivanje ciljeva/žrtvi svakome prijavljenom, te slanje/kupovina na on-line web trgovini barem 1 igre s žrtvine wishliste u minimalnoj vrijednosti od 50 USD (~325 kn).
Do sad nas je više sudjelovalo u prijašnjim akcijama, pa pitajte ako imate kakva pitanja oko svega ovoga.
https://boardgamegeek.com/thread/208034 ... join-novem
Prijave traju do nedjelje 18.11.2018. Do onda treba srediti svoje wishliste s barem 20-tak (relativno) lako nabavljivih igara i/ili proširenja. Nakon toga slijedi dodjeljivanje ciljeva/žrtvi svakome prijavljenom, te slanje/kupovina na on-line web trgovini barem 1 igre s žrtvine wishliste u minimalnoj vrijednosti od 50 USD (~325 kn).
Do sad nas je više sudjelovalo u prijašnjim akcijama, pa pitajte ako imate kakva pitanja oko svega ovoga.
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt: