Street Fighter: The Miniatures Game

Diskusije vezane uz igre s raznih crowdfunding platformi (Kickstarter, Indiegogo...)

Moderator/ica: sadistiko

Pravila foruma
Za svaku novu crowdfunding igru otvarajte novu temu radi preglednosti!
U prvi post samo kopirajte poveznicu na kampanju bez BBCodeova. Tako će forum automatski postaviti widget na kampanju.
manijakk
Reactions:
Ima zahvala: 8 puta
 pohvaljen: 48 puta
Kontakt:

Street Fighter: The Miniatures Game

Post Postao/la manijakk »

Ukratko:

Street Fighter: The Miniatures game is an exciting new high quality pre-painted miniatures game that uses the brand new Universal Tactics System! This system allows 2 to 6 players to simulate fights across Street Fighter’s Iconic roster by controlling their favorite characters, rolling dice and playing cards from fighter specific 40-card Battle Decks!

ili neka vam veli direktno autor:

[youtube=]https://www.youtube.com/watch?v=JuijVHlOpJA[/youtube]

Navodno, ovisno o uspjehu ovoga, planira izdati i mortal kombat i dragon ball z verzije koje bi bile međusobno kompatibilne. Kickstarter ce zaživjeti 4.4. . Nažalost biti ce samo online prodaja , neće ići "retail" verzija da zadrže cijene na minimumu.
gErMAligni
Reactions:
Ima zahvala: 48 puta
 pohvaljen: 26 puta
Kontakt:

Re: Street Fighter: The Miniatures Game

Post Postao/la gErMAligni »

MK fan ovdje! :) Moglo bi bit uzeto :D
manijakk
Reactions:
Kontakt:

I meni je mk drag, imam org. VHSice od prva 2 filma. Ali bi postarina sa uvoznim porezom bila koliko i sama igra
gErMAligni
Reactions:
Kontakt:

manijakk je napisao/la: 25 ožu 2018, 15:00 I meni je mk drag, imam org. VHSice od prva 2 filma. Ali bi postarina sa uvoznim porezom bila koliko i sama igra
Nisam igrao 100god, ali ako imaš MK X, baci izazov na steamu :D Tražim nekog bez laga, tko je lower mid lvl skill :)

Steam - germanjez (dupe drži miša na slici)
manijakk
Reactions:
Kontakt:

Neigram nikakve "tournament fighter" igre, nikako nemrem izvodit specialne poteze a joystick na pcu mrzim koristit. Mk mi je drag zbog nasilja a film mi je bio nesto najcool u djetinjstvu. Doduse kako su mi otisle maticna i graficka na kompu, sa zakrpnim dhelovima koje sam stavio da ga mogu koristit nemrem nistanovije pokrenut
gErMAligni
Reactions:
Kontakt:

manijakk je napisao/la: 26 ožu 2018, 12:50 Neigram nikakve "tournament fighter" igre, nikako nemrem izvodit specialne poteze a joystick na pcu mrzim koristit. Mk mi je drag zbog nasilja a film mi je bio nesto najcool u djetinjstvu. Doduse kako su mi otisle maticna i graficka na kompu, sa zakrpnim dhelovima koje sam stavio da ga mogu koristit nemrem nistanovije pokrenut
Šteta! Također iz djetinjstva igrač MK 1 :D pa sam sa prijateljem malo igrao 9ku i nakon toga X, uzeo Xbox One gamepad samo zbog toga :)
manijakk
Reactions:
Kontakt:

imam i ja x360 joystick, ali ga odbijam koristiti za PC igre
gErMAligni
Reactions:
Kontakt:

manijakk je napisao/la: 26 ožu 2018, 15:25 imam i ja x360 joystick, ali ga odbijam koristiti za PC igre
pa šta će ti onda xD

Mislim PC igra koje su super n gamepadu su originalno PS/xbox igre ionako, a gamepad je plug and play na win sustavim :D
manijakk
Reactions:
Kontakt:

ostao mi od xbox konzole, samo sam za par dolara uzeo onaj reciver da go mogu koristiti na PCu; primarno emulatora poradi
gErMAligni
Reactions:
Kontakt:

manijakk je napisao/la: 26 ožu 2018, 17:17 ostao mi od xbox konzole, samo sam za par dolara uzeo onaj reciver da go mogu koristiti na PCu; primarno emulatora poradi
Aaa, wireless ti je! :D
Hda, to onda bude nezgodno mozda.

Šteta, evo gledam u MK ima samo die hard likova koji mi vrte comboe od 30-40% bez greške :/
Odgovori

Natrag na “Crowdfunding igre”