O igranju u Klubu MC
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Re: O igranju u Meeple's Corneru
Jučer je opet bila malo mirnija srijeda sa ukupno oko 15-tak igrača. Igranje je završilo oko 2 u noći, a igrali smo između ostalog Reef, Istanbul, The Grizzeled, Shadow Hunters, Isle of Skye, Wir sind das Volk, Mystic Scroll, Survive: Escape from Atlantis...
- miki0102
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 285 puta
- pohvaljen: 419 puta
- Kontakt:
Igra je solidna. Kombinacija Azula i Dragon Castlea. Dosta se treba planirati unaprijed. U igri je prisutna i poprilična doza sreće i to najviše kod toga koje će karte izaći ranije, a koje kasnije. Sve u svemu jedna zabavna apstraktna igra.
Ocjena 7.
Ocjena 7.
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Ma kako se samo @sadistiko uglanco za igranje. Svaka čast! 

For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 100 puta
- pohvaljen: 35 puta
- Kontakt:
Jao moram se preseliti! Ima li šanse da se ovu subotu skupi opet neko za WOTR? 
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
Na wotr uvijek dodjemkiboky je napisao/la: 16 stu 2018, 17:22 Jao moram se preseliti! Ima li šanse da se ovu subotu skupi opet neko za WOTR?![]()
Oko 6?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Auff kakav dobar dan proveden u MC-u subote gospodnje 17.11.2018. Došao ranije jer mi je klinac imao neki rođendan, pa smo draga i ja testirali svog Turista. Onda nam se pridružio @miki0102 u istom tom testiranju, te smo kasnije s njim odigrali odličan Reef u kojem sam se tek kasnije dovoljno snašao da nisam bio ni prvi ni zadnji (pobjedio je miki0102 ((divan čovjek)) u kombinaciji s mojim sinekom).
Za drugim stlovima su recimo @miljenko i @kiboky derali po WOTR-u. Cure za jednim stolom igrale Codenames i Dixit, pa jedna ekipa Alias i Kong of Tokyo. Na galeriji je tata s klincima igrao Sheriff of Nottingham, kasnije možda i BANG (nikad nisam saznao). Onda je došla jedna mlada ekipa iz 3. srednje suvereno odigrati Eldrich Horror, a za stolom do nas se igrao Topiary. Onda je došao Orlando i mi otišli, a 100% se još igralo štošta.
Preko 30 nas je tamo bilo.
Za drugim stlovima su recimo @miljenko i @kiboky derali po WOTR-u. Cure za jednim stolom igrale Codenames i Dixit, pa jedna ekipa Alias i Kong of Tokyo. Na galeriji je tata s klincima igrao Sheriff of Nottingham, kasnije možda i BANG (nikad nisam saznao). Onda je došla jedna mlada ekipa iz 3. srednje suvereno odigrati Eldrich Horror, a za stolom do nas se igrao Topiary. Onda je došao Orlando i mi otišli, a 100% se još igralo štošta.

Preko 30 nas je tamo bilo.
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw