E da, zaboravih napomenuti da imam kutijice za kockice, sleevane kartice i sve mi ekspanzije još uvijek stanu u kutiju osnovne igre, ali mislim da je to to, za sljedeće najavljene ekspanzije neće biti mjesta.
Ovi su korisnici zahvalili autoru kockica za post:
Kupio sam super insert za TM na kojem je deklarirano da stanu sve ekspanzije (uključujući colonies) i to sleevane. S obzirom da imam još praznog mjesta, vjerujem im. Do petka bi mi trebale stić kolonije. ^_^
Gordan je napisao/la: 26 stu 2018, 10:46
Kupio sam super insert za TM na kojem je deklarirano da stanu sve ekspanzije (uključujući colonies) i to sleevane. S obzirom da imam još praznog mjesta, vjerujem im. Do petka bi mi trebale stić kolonije. ^_^
https://www.foldedspace.net/store/terraforming-mars/
Imaju za jedno 50ak igara i puno su povoljniji od onih krasnih, drvenih koji dođu ko i igra, ako ne i više. Izgledaju skroz dobro i funkcionalni su. Moraš ih sam zalijepit, al to je isto zabava.
Jelda, i mi smo odigrali blizu, ako ne već i 100 partija, a osim kartona i oni player matovi su mi ispali fantastično izdržljivi i kao novi premda to nisam nimalo očekivao. Kartice sam pak otpočetka zaštitio a i bolje uz toliko miješanja (plus da ne velim da bi se osim oštećenja vidjele i razlike između starih i novih kartica). Jedini tragovi habanja se vide na nekim metaliziranim kockicama, i to po rubovima, a jedna srebrna kockica mi je potamnila što me začudilo jer njih kao valutu rjeđe koristimo.