Ako sam dobro povezao konce @mado je pomogao Santi da poklon stigne do mene pa hvala i njemu.

Jer je lakše, jeftinije kupovati za strance nego za Hrvate?Antomon je napisao/la: 07 pro 2018, 10:19 Pošto vas sudjeluje dosta koji posjećujete ovaj forum, zašto ne organizirate forumskog Secret Santu ?
A imaš i mene koji dobije Race for the Galaxy koji sa shippingom dođe 50.00sadistiko je napisao/la: 07 pro 2018, 11:16 Mislim da je već bio onaj neki pokušaj prve godine kad sam ja sudjelovao (čini mi se prije kojih 3-4 godine). Inače baš gledam što ljudi dobivaju i neki su stvarno dobili predobre darove (možda malo i pretjerano) kao npr. Gloomheaven + još koja sitna igra, ili 3 teškaša tipa Great Western Trails + Brass + još nešto. Mislim, lijepo, ali mi si ne možemo tako nešto priušiti, za nas iz rvacke (bar većinu nas) je to previše para za izdvojiti.
A lol, tak sam ja prosle godine nagrabusio, doduse ispalo da mi je santa iz Čilea pa sam mu progledao kroz prste.Sodapop69 je napisao/la: 07 pro 2018, 14:21A imaš i mene koji dobije Race for the Galaxy koji sa shippingom dođe 50.00sadistiko je napisao/la: 07 pro 2018, 11:16 Mislim da je već bio onaj neki pokušaj prve godine kad sam ja sudjelovao (čini mi se prije kojih 3-4 godine). Inače baš gledam što ljudi dobivaju i neki su stvarno dobili predobre darove (možda malo i pretjerano) kao npr. Gloomheaven + još koja sitna igra, ili 3 teškaša tipa Great Western Trails + Brass + još nešto. Mislim, lijepo, ali mi si ne možemo tako nešto priušiti, za nas iz rvacke (bar većinu nas) je to previše para za izdvojiti.![]()