Polyphemos je u našim partijama pobjeđivao, ali svaki put ju je igrala moja žena.

Je, morala je dobro vagati koje kartice će kupovati, pa je išla na besplatne kartice, a moram priznati meni je i dalje jako li-la, nijednom se nisam odlučio za nju, čak bih radije igrao inventrix.
Btw, gordane, koliko sam primjetio tvoji suigrači uvijek drve po istoj strategiji, zar im ne dosadi nakon xy partija? Mislim žena i ja mijenjamo ovisno o početnim karticama, tijeku partije i sl, ima trenutaka kada je Mars prepunjen tileovima ili kada je poluprazan, kada se vrtimo oko 80 ili 150 bodova, gdje nemamo mjesta za kartice koje spuštamo ili ih jedva odigravamo, gdje su nam svi ciljevi zauzeti ili jedan do dva (obično awards) nisu ni taknuti itd. Želim reći toliko je bogatstvo kombinacija..
Btw, i mi na glas govorimo što igramo, zbog kontrole ako katkad krivo odigramo, ali i toliko smo fer da upozorimo jedno drugo ako zaboravimo efekt koji dobijemo kod ne kakvog odigravanja. Normalno, nećemo se upozoravati na, "evo taman imaš ispunjen milestone". A i mislim da je lakše pratiti kod jednog nego kod više protivnika koje kartice i resurse ima.