Bome si dobro prošao, cijeli set igara!
Moj se paketić napokon našao kod mog targeta (malo se izgubio na putu) i oduševljen je. Šapnula sam mu i za dodatnu igru koju je htio, ali tad nisu slali u njegovu državu. Sada šalju, čak je i na sniženju, ali to bi mi bilo dodatnih 40 dolara tako da mu nažalost ne mogu poslati još jedan paketić. Nemaju svi sadistikovog Santu.
Moj Santa nije skoro ništa govorio (zapravo govorila, vidjela sam njene podatke i našla ju na Facebooku

), ali prije par dana mi je stigla amazonova kutija, relativno teška, veličine jedne igre. Predomišljala sam se bih li otvorila ili stavila pod bor, ali rekoh ionako je to samo obična kutija - otvorit ću. A kad unutra ogromna ukrasna vrećica. Taman sam odlučila da ću u tom obliku staviti pod bor, ali kako je vrećica bila malčice prozirna "slučajno" sam vidjela o kojoj se igri radi.

Bio je gorko - sladak doživljaj jer sam taman prije secret sante stavila tu igru na 4 - thinking about it. Imala sam 100 like to have it i 20 thinking about it, ali dobila sam onu pod četvorkom.

Inače je to igra koju sam jaaako htjela, ali posljednjih se mjeseci nismo mogli okupiti za game night izvan D&D-a, igramo samo u dvoje ili ja solo, tako da mi igre koje su najbolje za 3 do više igrača nisu bile prioritet. Ipak, već smo se unutar dva dana okupili i odigrali partiju, tako da nas je možda baš ta igra opet spojila.

Bolja mi je od prethodnika za koji mislim da je odličan!