Reko bi koji je ovo jebac, al budimo realni...HZone je napisao/la: 08 vel 2019, 04:09 Započeo bih s "gospodo", ali budimo realni...
S obzirom na proklamirane ciljeve udruge Igranje (one o promicanju kulture igranja društvenih igara) i na opće jamranje i žalopoj da “zakej u bordgejmu nema više cura”, ja stvarno ne znam što bih rekao. Dodamo li tome i činjenicu da je ovaj forum javan i, navodno, otvoren svih ljubiteljima/ljubiteljicama društvenih igara, ne vidim kako ova slika može biti poraznija.
Ajmo redom:
“…a bila je tak fino cicata…”
“…gdje žgoljave japanske cice objašnjavaju…”
“Ova mi je sva nekakva raščupana i jeftinjak plastičnjača (pri tome ne mislim na cice).”
“E to je prava maca, ono japansko žgoljavo čeljade nije za mene…”
Ovo su riječi dvojice odraslih ljudi od kojih je jedan moderator velikog broja podforuma na Igranje.hr, a drugi je ni manje ni više nego predsjednik te iste udruge koja, jelte, promiče kulturu igranja društvenih igara, i zajedništvo, i uključenost svih društvenih grupa, i štatijaznam.
Na to nemam što reći nego - sramite se. A naročito se sramite sljedeći put kad se budete pitali da kako to da u hobiju društvenih igara ima tako malo žena.
Jebiga, vi suvereni birači sisa i guzica, žene, ti objekti u vašim kljastim, mizernim fantazijama, vidi vraga, nekako uglavnom ne briju na dijeljenje istog prostora sa seksualno frustranim papanima koji, valjda slijedom vjekovnog prava osvojenog kroz posjedovanje penisa, misle da je ok da se na žene referira u srednjem rodu i u diskusiji implicitno tretira kao robu.
Možda sam ja nepovratno naivan, ali moram reći da stvarno nisam očekivao da ću ikada na javnom forumu navodno vodeće udruge za društvene igre u zemlji, koja navodno promiče uključivost, otvorenost i prijateljski pristup, naletjeti na ovakvu seljačku vibru vulkanizerske garaže.
Sramite se. Sramite se za svaku djevojčicu, djevojku i ženu koja se ne usudi sjesti za stol odigrati nešto jer, potpuno s pravom, očekuje da ju se na ovaj ili onaj način tretira kao manje vrijednu i nedostojnu čestitog i prijateljskog pristupa.
I za kraj:
Gordane, to je uglavnom zbog seksualne frustracije, a počesto i zbog barem latentne, ako ne i manifestne mizoginije. Guglaj. Mogao bih te i uputiti na literaturu, ali činjenicom da je, eto, zeru zahtjevnija od superherojskih stripova, možda da probaš prvo s wikipedijom.Zašto na 2:48 "you have to get your Frodo piece in Mordor to win" zvuči ka nešto sasvim drugo...
Bez zrna poštovanja i nimalo srdačno,
Ivan Hamarić
HZone!!
Evo ti par istina: Nije te donesla roda, djed mraz i uskrsni zec ne postoje, a da muski nevole cice i skladno tome nemaju svakakve ideje i komentare tebe bi tvoj stari otreso u neku carapu il dlakavu guzicu. Shodno tome svi skupa bi bili uskraceni jedne ovakve moralne vertikale koja pokusavas biti. Zato reci tati: "hvala tata kaj si razmisljo ko zdravo musko", a i reci mami: "hvala mama kaj imaš cice!!"
Pa kaj ocemo rec da je zenska iz videa slucajno imala priglupe komentare, dekolte i dopicnjak? Boze naivnog li budalaša!!
U vrijeme antivaxera, ravnozemljaša i živog zida, tebi je najveci problem kaj muski i to molim lijepo GEEKOVI komentiraju CICE!! LOL!!! To šta ti smatras da zene zbog ovakvih komentara, od strane ovakve zajednice, dozivljavaju nepostovanje; meni govori samo to da si nadi novo zensko drustvo koje nije iskompleksirano i koje je spremno podjeb i primiti i podjeb dati!
Mozda da porazmislis i o tome da drustvene igre i neizvlace najbolje od tebe pa da se okrenes ka covjece ne ljuti se? Pun intended!
Aj bok!