Svaka čast našem dobrom domaćinu, meštru @sadistiko na još jednoj organizaciji ovog sad po veličini uistinu impresivnog događaja. Prošli su odavno dani kada nas je bilo svega za par stolova, sada se po napućenosti doslovno trebalo izboriti za svoje mjesto pod školskim svijetlom

Da ne govorim da će mi Petrinja odsad ostati u lijepom pamćenju i kao prvi grad koji smo posjetili s vlastitim autom. A tu je i doživljaj po prvi put nešto dulje vožnje, i vožnje bez instruktora. Početna blaga trema, pomiješana s uzbuđenjem, pa poslije i sa srećom kada smo sretno stigli i vidjeli sve prijatelje.
Što se tiče igranja Sadistiko je tu sve super opisao atmosferu, pa nema što za nadodati.
Ono što bih istaknuo samo, ako i kada vas put nanese u Petrinju i u potrazi ste za dobrom hranom. Svakako svratite u restoran "Štuka". Tako ukusnu hranu nisam već jako dugo jeo, da ne govorim da su cijene sramotno niske. Ne mogu vjerovati da ću to ikada izgovoriti. Ali za 40kn čovjek može dobiti kao glavno jelo specijalitet kuće - mesni šnicl zamotan u tjesteninu i ispunjen topljenim sirom, šunkom, kulenom i kiselim krastavcima. Sve to još u umaku od šampinjona i s kuhanim krumpirom kao prilogom. S obzirom na moju građu ja stvarno mogu puno pojesti, što može potvrditi i @Slavica, al ovo je bila po meni porcija za dvoje ljudi. Tako da Slavica stvarno nije trebala naručivati još i ribu s prilogom, imali smo na kraju što nositi doma

Što još reći osim da se već sad radujemo idućem DDI-u u Petrinji