Terraforming Mars
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Re: Terraforming Mars
Nije jeftino, al je barem beskorisno.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
- dlakar
- Reactions:
- Ima zahvala: 677 puta
- pohvaljen: 664 puta
- Kontakt:
Beskorisno ko kad si čelav pa puštaš dugu kosu sa strane kako bi ju prebacio preko glave. Pa zapuhne vjetar a kosa se viori ko zastava....zanemarote komentar, puno pijem....al to je barem jeftino
For a while, I thought of myself as an atheist until I realized it was a belief, too.
- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
Hrpa novih informacija o Turmoilu!
https://www.youtube.com/watch?v=rebeESV ... oG-rvDMS6E
Čini mi se nekako prenatrpana ekspanzija koja će dosta produžiti igru, za sad sam suzdržan.
Spominje se i pet novih, boljih playerboardova kao pledge goal, ali nama koji imamo overlaye to možda i nije toliko napeto, vidjet ćemo.
https://www.youtube.com/watch?v=rebeESV ... oG-rvDMS6E
Čini mi se nekako prenatrpana ekspanzija koja će dosta produžiti igru, za sad sam suzdržan.

Spominje se i pet novih, boljih playerboardova kao pledge goal, ali nama koji imamo overlaye to možda i nije toliko napeto, vidjet ćemo.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Papaver za post:
- roverandom
- roverandom
- Reactions:
- Ima zahvala: 152 puta
- pohvaljen: 195 puta
- Kontakt:
Da, na prvi pogled izgleda da ima previše toga. 2 nove ploče za koje se treba napravit mjesta na već natrpanom stolu..
Ali koliko vidim na ovih nekoliko primjera, eventi daju dosta dobar boost za te delegate, tako da možda neće baš toliko produžit igru (iako neki od njih čak smanjuju parametre
)
Ali koliko vidim na ovih nekoliko primjera, eventi daju dosta dobar boost za te delegate, tako da možda neće baš toliko produžit igru (iako neki od njih čak smanjuju parametre

- Ovi su korisnici zahvalili autoru roverandom za post:
- kockica
-
- Reactions:
- Kontakt:
Ma kupuje se nego što!
Make Mars Great Again!
Da, definitivno će trebati više prostora, pogotovo kod nas koji igramo sa svim ekspanzijama, a i već sad nam partije traju dosta duže od osnovne igre, a za ovo nimalo ne sumnjam da ćemo dobiti Megaterraforming Mars ako se sve uključi, tako da ćemo tu i tamo probati takve mega partije, ali vjerojatnije ćemo kao i Race for the Galaxy, Carcassonne, ili Viticulture, stalno mijenjamo ekspanzije s kojima igramo pa uvijek imamo svježe partije.
Što se tiče dojma natrpanosti, treba uzeti u obzir da su se odlučili spojiti 5. i 6. ekspanziju.
Definitivno mi se sviđa opcija gdje se parametri i smanjuju.
Osobno bih volio kao goals veću kutiju.
Make Mars Great Again!
Da, definitivno će trebati više prostora, pogotovo kod nas koji igramo sa svim ekspanzijama, a i već sad nam partije traju dosta duže od osnovne igre, a za ovo nimalo ne sumnjam da ćemo dobiti Megaterraforming Mars ako se sve uključi, tako da ćemo tu i tamo probati takve mega partije, ali vjerojatnije ćemo kao i Race for the Galaxy, Carcassonne, ili Viticulture, stalno mijenjamo ekspanzije s kojima igramo pa uvijek imamo svježe partije.
Što se tiče dojma natrpanosti, treba uzeti u obzir da su se odlučili spojiti 5. i 6. ekspanziju.
Definitivno mi se sviđa opcija gdje se parametri i smanjuju.
Osobno bih volio kao goals veću kutiju.
- Stips
- Reactions:
- Ima zahvala: 614 puta
- pohvaljen: 580 puta
Kad će neka ekspanzija da se malo ti hexovi ispune counterima sa oznakama raznih divizija?
-
- Reactions:
- Kontakt:
Ma kud već... Ali definitivno sam backer.
Neki elementi me opet podsjećaju na trilogiju o marsu
Neki elementi me opet podsjećaju na trilogiju o marsu