Terraforming Mars
- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Re: Terraforming Mars
samo da napomenem da nabijem tu kickstarter kampanju
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
A gledam baš. Meni osobno igra samo prvi pledge. I nemam pritom nimalo dileme, ŽELIM tu ekspanziju.
Jedino koliko mogu sa mobitela vidjeti, poštarina za 1 kopiju je 16 $, ali ne mogu vidjeti da li bi grupna narudžba imala smisla. Ako netko može iskopati više detalja...
Oni player board ovi mi ništa ne znače, ima odličan sadistikov overlay, ali promo kartice, hajde, uvijek dobro dođu. Radije bih imao odmah uključene negoli da se kasnije zasebno kupuju.

Jedino koliko mogu sa mobitela vidjeti, poštarina za 1 kopiju je 16 $, ali ne mogu vidjeti da li bi grupna narudžba imala smisla. Ako netko može iskopati više detalja...
Oni player board ovi mi ništa ne znače, ima odličan sadistikov overlay, ali promo kartice, hajde, uvijek dobro dođu. Radije bih imao odmah uključene negoli da se kasnije zasebno kupuju.
- Papaver
- Reactions:
- Ima zahvala: 948 puta
- pohvaljen: 665 puta
- Kontakt:
Identično kao i ti razmišljam i želim.
Kasnije proučim mogućnost i isplativost grupne narudžbe, bilo bi lijepo ako se može, a da se isplati.

Kasnije proučim mogućnost i isplativost grupne narudžbe, bilo bi lijepo ako se može, a da se isplati.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 2069 puta
- pohvaljen: 1353 puta
- Kontakt:
Ajde molim te, ako postoji mogućnost povoljnijeg, odmah me predbilježite za grupnu narudžbu