a sad samo provjeravat kaslić svaki drugi dan u nadi da sam napokon postao target multimilijardera koji svom SS targetu svake godine kupi sve iteme s wishliste

moj santa je svake godine zbunjenmado je napisao/la: 20 stu 2019, 15:08 Koliko Varaždinaca sudjeluje u ovome?pitao me jedan Santa za pomoć.
vrijede, ali zna se desiti taj problem i onda je najlakše platiti istom tom karticom, al prek paypala, a zanimljivo je da onda obično kad idući put iz te iste trgovine ideš naručivat, onda prima i taj isti mastercard direktno bez paypalamado je napisao/la: 20 stu 2019, 15:08Imao sam problema s naručivanje igre u lokalnoj trgovini, jer mi je njihov web shop odbijao MasterCard od Zagrebačke banke. Zar ne vrijede kreditne kartice u cijelom svijetu?
Samo pogledajte koliko uzima paypal. Ja sam ga koristio stalno i puno, ali zadnja dva puta, neke smiješne kupovine, tipa 30€,paypal fee 7€.marge je napisao/la: 21 stu 2019, 08:22moj santa je svake godine zbunjenmado je napisao/la: 20 stu 2019, 15:08 Koliko Varaždinaca sudjeluje u ovome?pitao me jedan Santa za pomoć.
vrijede, ali zna se desiti taj problem i onda je najlakše platiti istom tom karticom, al prek paypala, a zanimljivo je da onda obično kad idući put iz te iste trgovine ideš naručivat, onda prima i taj isti mastercard direktno bez paypalamado je napisao/la: 20 stu 2019, 15:08Imao sam problema s naručivanje igre u lokalnoj trgovini, jer mi je njihov web shop odbijao MasterCard od Zagrebačke banke. Zar ne vrijede kreditne kartice u cijelom svijetu?
meni paypal i dalje ne uzima nikaj, evo išel baš provjeriti na zabi; znači bil sam prodal jedan gejm prek bgg-a i dobil lovu na paypal i poštarinu za slanje igre sam uplatil direkt s paypala i nikakvu naknadu mi nije uzelo, a onda sam ostatak love s paypala utrošil na novu kupovinu igara s tim da kolko je falilo mi je s mastercarda skinuto i opet nikakve naknade..Nuuq je napisao/la: 21 stu 2019, 10:16Samo pogledajte koliko uzima paypal. Ja sam ga koristio stalno i puno, ali zadnja dva puta, neke smiješne kupovine, tipa 30€,paypal fee 7€.
meni ne uzme ni u jednom ni u drugom slučaju.. nedavno sam nekaj nevezano uz board game svijet plaćal mastercardom i nije mi htjelo direktno već sam moral prek paypala na kojem mi je u tom trenu saldo bil 0 i isto nikakvu naknadu nisam platil..smurfORnot je napisao/la: 21 stu 2019, 13:02 Da li si imao pare na paypalu, ili si placao preko kartice da ti skida pare?
Ako imas pare na paypalu nis ne skida, al s kartice garant paypal uzme neki fee.
zanimljivo. meni je na paypal linkana visa, nemam mastercard (rekao banci da im ne padne na pamet da mi je posalju)marge je napisao/la: 21 stu 2019, 13:27meni ne uzme ni u jednom ni u drugom slučaju.. nedavno sam nekaj nevezano uz board game svijet plaćal mastercardom i nije mi htjelo direktno već sam moral prek paypala na kojem mi je u tom trenu saldo bil 0 i isto nikakvu naknadu nisam platil..smurfORnot je napisao/la: 21 stu 2019, 13:02 Da li si imao pare na paypalu, ili si placao preko kartice da ti skida pare?
Ako imas pare na paypalu nis ne skida, al s kartice garant paypal uzme neki fee.