Terraforming Mars - jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao, sigurno najbolje prihvacena od svih skupa pa i najvise igrana
Star Wars: Rebellion - super mi je, samo tesko dolazi na red. Cini mi se da bi partije mogle biti repetativne, ali ovim tempom dok dode do toga proci ce jos puno godina
Scythe - igrao sam 3-4 puta uzivo i nije bilo lose, ali ni posebno dobro. Nedavno sam odlucio dati jos koju sansu pa sam odigrao par partija na kompu ali i dalje isto. Po svemu bi mi trebala biti odlicna, a nekako mi nema nista sto bi me zakacilo. Prosjecna igra po meni.
Mechs vs. Minions - za sada najbolja kooperativna igra. Malo popijes i smijes se kako mechovi rade gluposti. Odlicna produkcija, vjerojatno najbolja vrijednost u odnosu na cijenu.
Roll Player - igra koja mi je sigurno u top 10 ako ne i vise. Takoder s kim god da sam igrao svima je bila dobra.
Tyrants of the Underdark - igrao samo jednom, bila mi je dobra, ali trebao bi jos igrati za konacnu ocjenu
Kingdomino - odlicno, jedna od najboljih light igara, moze se igrati i sa relativno malom djecom.
Evolution: Climate - dobro, ali ne odlicno, rijetko je dolazilo na stol ako je bilo izbora
Quadropolis - ok, ali nije me odusevilo. Malo pre apstraktno, pogotovo uzimanje tile-ova
Millennium Blades - jos jedna koja mi je medu top 5 ili 10. Sve mi je odlicno, a sada zeljno iscekujem novu ekspanziju

. Igraci moraju barem donekle voljeti TCG igre i deckbuilding u njima. Znaci ako ste probali MTG ili neki od mnogih LCG-a i zakljucili da nije za vas, previse karata ili tako nesto onda vjerojatno niti ovo nije za vas, iako je u sustini igra ekonomska, ali treba procitati puno karata i sloziti deckove
Cry Havoc - jos jedan odlican area control, dudes on the map, igra. Po meni bok uz bok sa rising sun, kemet i slicnima... jako dobro iako takav tip igara u mojoj grupi nije preferiran pa uglavnom skuplja prasinu
Dream Home - odlicna tema za jako dobar family game, malo pre light za prave igrace. Nakon jedno 3-4 partije vise nisam bas imao motiva, ali kada djeca jos malo porastu bit ce odlicna za odigrati s njima.
Archaeology: The New Expedition - skroz ok, iako mi je osjetno pala zelja za igrati kada sam isprobao sve sto nudi, 10-tak partija.
Welcome Back to the Dungeon - meni odlican filler, sa puno dubine (koliko moze imati igra od 10-tak minuta), ali vecina ljudi ne djeli moje misljenje, pa nije bas igrana
Thunder & Lightning - jos jedna odlicna 2p game, po meni sam vrh uz 7 wonders duel i rftg
My First Stone Age - djecja igra sa memory elementom, meni se svidjela
Legendary Inventors - igrao samo na board game arena ali igrao sam je jako puno. Stvarno mi je dobra, mislim da bi mi bila jos bolja uzivo, ali nakon 70-tak partija bilo mi je glupo kupit da se ne desi da me prode volja. U meduvremenu je zamrla na netu, pa je tesko naci ljude.
Uh kakva godina, nisam znao dok nisam krenuo po listi, bez konkurencije uvjerljivo najjaca. Uz sve ovo ima barem 15-tak igara koje nisam igrao a stvarno bi htio, npr. Histrio, Cavern Tavern, Master of Orion: The Board Game, Codex: Card-Time Strategy, ICECOOL, Inis, lorenzo, santorini ...
Iako bi mi roll player, Millennium Blades, Thunder & Lightning cak i Cry Havoc lagano bile prve nekih drugih godina, za ovu najbolja jednostavno mora biti
Terraforming Mars.