lipe u igrama
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
lipe u igrama
Javio mi se na BGGu Amer s malo čudnim zahtjevom. On bi platio troškove slanja i vrijednost + extra za trud za 150 komada kovanica od 1 lipa do 50 lipa. Jako ne voli papirnati novac, a posebno mu se sviđaju naše kovanice, pa bi htio pimpati svoje igre. Probao sam u bankama pitati, vele da moraš imat poseban ugovor za isplatu kovanica, valjda ako imaš trgovinu ili nešt slično. Jel ima netko ideju gdje se još mogu dobiti kovanice? Ili hoće netko pomoći ovom Ameru pošto nisam više u Zagrebu (pošaljem podatke)?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Re: lipe u igrama
Mislim da je to što on traži ilegalno, čak i kažnjivo! Nisam ziher, ali negdje mi "zvoni" da se to ne smije raditi na svoju ruku. Ispravite me ako griješim 

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Definitivno može informacija jel se to smije uopće
Amer je izračunao da je ukupna težina oko 1.8kg, a na stranici naše Pošte vele da košta 180kn slanje tog paketa u Ameriku.

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
To se treba debelo raspitati da li su i izvoz i uvoz legalni! Znači i s naše i američke strane!
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 435 puta
- pohvaljen: 796 puta
Zasto bi bilo ilegalno? Mislim, koja je razlika u tome da ja kada recimo odem nekamo uzmem sa sobom brdo kovanica kada se vracam?
Mialim ako nekome mogu poslati pare preko paypala ili banke, zasto ne bi mogao putem pošte?
Mialim ako nekome mogu poslati pare preko paypala ili banke, zasto ne bi mogao putem pošte?
- sadistiko
- Reactions:
- Ima zahvala: 3721 put
- pohvaljen: 3854 puta
- Kontakt:
baš sam i ja neki dan razmišljao, što kad se šalje sve više različitih metalnih novčića za igre, nisam vidio da se igdje navodi da postoji opasnost da se ne smiju slati u neke zemlje ili slično.