Prvi Race for the Galaxy online turnir - ZAVRŠENO
-
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 151 put
- pohvaljen: 137 puta
- Kontakt:
Re: Prvi Race for the Galaxy online turnir
Taj Stone age turnir je bio jedan na jedan, 3 dana imaš da završiš partiju sa svojim parom, ali se ja skoro ni s kim nisam mogla dogovoriti da nađemo vrijeme za odigravanje, pa je bilo baš tako kako sam opisala. Nije mi bilo dobro iskustvo. Da ne govorim s Race-om, koji je fakat gotov većinom unutar 5-10 min.
Ako se da, najbolje bi bilo namjestiti da je vrijeme početka dogovorno, unutar 24 sata po paru, pa onda odigravanje u slow ili normal speed-u. Ionako se za izvanredne slučajeve ne treba izbaciti igrača van ako kasni s odigravanjem, ali to će biti na onom koji je s druge strane žice.
Ako se da, najbolje bi bilo namjestiti da je vrijeme početka dogovorno, unutar 24 sata po paru, pa onda odigravanje u slow ili normal speed-u. Ionako se za izvanredne slučajeve ne treba izbaciti igrača van ako kasni s odigravanjem, ali to će biti na onom koji je s druge strane žice.
- Valsim
- Reactions:
- Ima zahvala: 2393 puta
- pohvaljen: 2600 puta
- Kontakt:
Prijavljujem se na turnir.
Možete otkriti više o osobi u sat vremena igre, nego u godinu dana razgovora. - Platon
- the_priest
- Reactions:
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 28 puta
- Kontakt:
Moze - samo sto je Arena pod konstantnom opsadom i u neka vremena se ne moze uopce koristiti- barem tko nije premium acc
Bga nick; Psmtr
btw slazem se - 15 min bi svakome trebalo biti dovoljno da rjesi partiju
Pogotovo online gdje je sve automatizirano i na izvoli.
Bga nick; Psmtr
btw slazem se - 15 min bi svakome trebalo biti dovoljno da rjesi partiju
Pogotovo online gdje je sve automatizirano i na izvoli.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 613 puta
- pohvaljen: 578 puta
Jučer navečer sam pokušao deset puta i nije se moglo spojiti.the_priest je napisao/la: 06 tra 2020, 14:36 Moze - samo sto je Arena pod konstantnom opsadom i u neka vremena se ne moze uopce koristiti- barem tko nije premium acc
Sad sam probao i spojio mi je.
Tko ima Tabletop simulator, ima i modul Race for the Galaxy pa eto i to je jedna mogućnost.
A vidim na Steamu je RftG baš igra igra nekih 7 USD - nije ni to nešto puno.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 290 puta
- pohvaljen: 73 puta
- Kontakt:
-
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 151 put
- pohvaljen: 137 puta
- Kontakt:
Lako probamo njihov turnirski mod. S obzirom da premium član organizira i turnir je zatvoren za pozvane, ne bi trebalo biti problema. A ako bude, prebacimo se na pojedinačne individualne dogovore.
Miro, dobrodošao
Nakon sto godina da neš igramo, makar virtualno.
Odoh sad vježbati
Miro, dobrodošao
Odoh sad vježbati
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Slavica za post:
- the_priest
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1189 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Ovo je single elimination koji mi se nikako se dopada. Ako dobro vidim, nema opcije da se igra na 2 dobivene.

Postoji još Swiss system gdje mogu upisati broj mečeva.
A treća opcija je Round Robin, ako sam dobro shvatio, u njoj igraju svi sa svima.
Sve sam skloniji ručno voditi ovaj turnir, kao što Miljenko vodi turnir za Twilight Struggle, tj. podijeliti vas u grupe, odrediti parove, a onda igrate međusobno kad se već dogovorite, gdje se dogovorite. I samo javite rezultate okršaja.
Skupljamo zainteresirane još sutra cijeli dan, pa onda sve napišem, šaljem poruke i sl. Uglavnom, za sad sam oduševljem odazivom - 14 prijavljenih trenutno

Postoji još Swiss system gdje mogu upisati broj mečeva.
A treća opcija je Round Robin, ako sam dobro shvatio, u njoj igraju svi sa svima.
Mi smo igrali Innovation zadnjih tjedana, znalo je biti koma. Izbacivati, javljat server greške.Stipsonov je napisao/la: 06 tra 2020, 19:13Jučer navečer sam pokušao deset puta i nije se moglo spojiti.the_priest je napisao/la: 06 tra 2020, 14:36 Moze - samo sto je Arena pod konstantnom opsadom i u neka vremena se ne moze uopce koristiti- barem tko nije premium acc
Tko ima Tabletop simulator, ima i modul Race for the Galaxy pa eto i to je jedna mogućnost.
A vidim na Steamu je RftG baš igra igra nekih 7 USD - nije ni to nešto puno.
Sve sam skloniji ručno voditi ovaj turnir, kao što Miljenko vodi turnir za Twilight Struggle, tj. podijeliti vas u grupe, odrediti parove, a onda igrate međusobno kad se već dogovorite, gdje se dogovorite. I samo javite rezultate okršaja.

Skupljamo zainteresirane još sutra cijeli dan, pa onda sve napišem, šaljem poruke i sl. Uglavnom, za sad sam oduševljem odazivom - 14 prijavljenih trenutno

-
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 203 puta
- pohvaljen: 563 puta
- Kontakt:
Rekli su mi da se prijavim, pa eto.