Sa juniorkom smo došli do kraja staze napredovanja Zombie Kidz Evolution, igra je ispunila svoju svrhu i mogu samo reći, igra još nije završila

Sa juniorkom sve češće igram i obični Carcassonne, jedino ne igramo sa seljacima, komplicirano joj je, ali i o ako je igra zanimljiva.
Žena i ja smo odigrali sve mape Carcassonnea, oduševljeni, podrobnije u recenziji koju sam napisao, tople preporuke za ljubitelje Carcassonnea.

Žena i ja se zaljubili u 30 Rails, igramo još uvijek samo osnovnu verziju, i u rangu nam je sa Ganz Schoen Clever. Kopao sam i po drugim Grofovim prijedlozima u njegovim člancima, ali ovo nam se pokazalo najintrigantnije ali i najjednostavnije za napraviti, posebice jer nam se pokvario printer. Ajde i
nešto dobro i kod ove pandemije za otkriće takvih igara, posebice jer sam tražio Railroad Ink, pa mi je ovo došlo kao dobra zamjena, i to još besplatna

Večeri su pak bile rezervirane za Scythe, još uvijek igramo osnovnu igru plus dvije frakcije iz prvog proširenja, uz uključene dvije autome, s time da ženi namještam da prođe kroz sve frakcije.