Smiješno mi je kad tako odustanu u igri koja traje 5-10min. Ne znam kak bih reagirao da odustane nakon sat, dva igre

Jel pretjerujem? Imate slična iskustva? Ili vi odustajete i flipate stol odmah nakon 2-3 kruga igre?

Isto zašto je u sportu zabranjena predaja. Nije sportskijoezg je napisao/la:Pa zašto je problem ako netko preda? Pod uvjetom da je igra u dva igrača, što vjerujem da je ovdje slučaj. Ja radi druženja igram uživo ili u ovom nesretnim okolnostima na TTS-u uz voice. Na BGA igram uglavnom kompetitivno. Pa mi je skroz ok da mi netko preda, ako vidi da je izgubio. Time ja nisam ništa izgubio. Ni ELO ni čast i slavu. Dobio sam priznaje da sam bolji.
Concede odmah prekine igru bez upozorenja._Kex_ je napisao/la: 05 svi 2020, 10:35 hm...kaj nije da on moze "predloziti" predaju ali da većina igrača mora to prihvatiti?
Možda bi rješenje problema moglo biti da se za promjenu javimo prijateljima za neke virtualne partije, umjesto da se igra s potpunim strancimamado je napisao/la: 05 svi 2020, 06:08 Igram društvene igre radi zabave i briga me za ELO, rankove i sl. Predaja mi je ravna flipanju stola i oduzimanje protivniku prava na zabavu, na mogućnost ostvarenja raznih komboa, strategija i osjeća postignuća nakon završene igre.
Nesportski
Ako je predaja dogovorna, to mi je ok. Ali na BGA to rade usred igre, bez pitanja ili dogovora, nimalo blizu kraja, samo odjednom se vrti kraj igre, a ja se pitam wtf udubljen u igru![]()
![]()